מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רבב!אני צכה עזרה דחוףףףףףףףף=\גלית29/07/2007
יש לי בעיה אין לי פרופורציה בגוף החזה שלי יחסית גדול לגופי האם יש משהו אולי אוכל תרגילים מסוימים שהחזה יקטן או תרופות וכ"ו?
אני לא יכולה לעשות הקטנת חזה כי אני עוד קטנה ואני כבר לא יכולה לחכות אני מתבישת ללכת לים לבריכה למלא מקומות בגלל זה..
ועוד משהו אני מאוד רוצה להרזות באזור היריכיים איזה תרגילים את יכולה להמליץ לי?
ועם יש גם אוכל שמשמין בעיקר באזור היריכיים?
תודה רבה
גלית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לגלית
שלי ראכמוט29/07/2007שלום, גלית
לא כתבת את גילך, אבל אם אני מבינה נכון את בטווח הגילאים של גיל ההתבגרות , כשאז בעצם הבנות מתחילות יותר להתעגל והגוף נהיה יותר נשי וגם אזור החזה יותר גדל.
אני לא מכירה תרגילים או אמצעים מסוימים להקטנת חזה חוץ מניתוח וגם על ניתוח אני לא ממליצה , כי כמו שאמרת את קטנה מדי לניתוח וניתוח יכול לגרום לנזק בגילך הצעיר.
אם את חוששת ואת חושבת שההתפתחות המינית שלך מהירה מדי ניתן ללכת לרופא כדי שיבדוק האם זה נכון.
לשאלתך השניה, אין אוכל שמשמין בעיקר באזור הירכיים והסיבה שנראה לך שהשומן מתרכז באזור הירכיים כי את בגיל שבו הגוף מתעגל ואז השומן באמת מתרכז יותר באזור הירכיים כחלק מתהליך ההתבגרות, אבל זהו תהליך נורמלי שקורה לכל אחת- בזמנה שלה.
בכל מקרה , חשוב לא לאכול הרבה מזונות מטוגנים ולהקפיד לא לאכול הרבה מזונות עתירי שומן.
ותרגיל לאזור הירכיים יכול להיות כל תרגיל שבו את מפעילה את אזור הירכיים .
למשל : שכיבה על מזרון על הצד והרמת רגל אחת מעל הרגל השניה מספר פעמים (כ-30) , אח"כ שינוי זווית ל90 מעלות ושוב להרים 30 פעמים בקצב איטי ואז להחליף רגל.
רצוי לעלות בהדרגתיות את התדירות ואת מספר הפעמים ל- 60 .
חשוב לעשות חימום למתיחת האזור לאחר כל אימון.
אני תמיד ממליצה, כדי להתמיד בפעילות גופנית וכדי להיות בטוחים שעושים אותה נכון להיות במסגרת כלשהי.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)