בבקשה תעזרו לי!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תעזרו לי!!
    יובל
    02/02/2009

שלום שמי יובל (נ') . אני שוקלת בסביבות ה-60 גובהי 1.65 . אני ממש מעוניינת לרזות. כול בני דודי ואחיי רזים כמקל ורק אני"הבולטת". מה לעשות?1 אני עושה ספורט (פילאטיס וספורט כולל) לפחות פעמיים בשבוע (לא כולל בביה"ס), ספורט בשביל הכיף אני לא עושה....הייתי אצל דיאטיקנית ואפילו הצלחתי להרזות קצת במשך חודשיים ואז הפסקתי. בבקשה תעזרו לי אני ממש צריכה עזר...תפריט יומי המלצות משהו...תודה רבה יובל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בבקשה תעזרו לי!!

הוספת תגובה

• תשובה ליובל

מיכל גילאון
    03/02/2009

הי יובל,
    בת כמה את? סביר להניח שאת לא בעודף משקל.....

אני ממליצה לך מקרב לב לא להתחיל עם דיאטות! דיאטה רק תגרום לך לתסכולים, לחוסר קבלה עצמית ולעלייה במשקל בטווח הארוך. את ממש לא צריכה תפריט וראית זאת בעצמך - הלכת לדיאטנית ואחרי חודשיים הפסקת....

הפתרון הוא לא בתפריט, אלא בשינוי הרגלים.
    את צריכה להחליט על הרגל אחד שאת רוצה לשנות או הרגל חדש שאת רוצה לאמץ ולהתחיל ליישם אותו. למשל, להפסיק לשתות שתייה מתוקה, להתחיל לאכול ארוחת בוקר בריאה באופן קבוע, לאכול לפחות 5 פירות וירקות ביום, לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב, לאכול רק חטיף או ממתק קטן פעם ביום או פעם בכמה ימים וכו'.

לאט לאט ובהדרגה תאמצי לך הרגלים בריאים חדשים ותראי איך ההרגשה שלך משתפרת, ההערכה העצמית שלך גדלה ובכלל, תרגישי יותר טוב עם גופך.
    כמובן שכדאי מאוד להמשיך בפעילות הגופנית שאת עושה, ואם אפשר לעשות פעילות בימים נוספים.

בהצלחה!

מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! אבל עדיין משהו מתסכל...

יובל
    03/02/2009

תודה רבה על העצה! אני ממש משתדלת ואני יחסית לא רזה ולא שמנה. (ודרך אגב אני בת 15.5) ועדיין כול החברות של "מקל" ואני מרגישה ממש רע שאני בחברתם אני מרגישה כבדה ושמנה הן ממש רזות ורואים את זה והקטע שהן לא עושות ספורט ואני "קורעת" את עצמי בשביל לנסות להוריד ק"ג אחד. מה לא בסדר?? תודה יובל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליובל

ד''ר הגר שפר
    12/02/2009

הי יובל

התשובה פשוטה, עשית משהו שעזר לך, דיאטנית, תחזרי לזה ותתחילי לעשות יותר ספורט לפחות עוד 3 שעות מעבר לבית הספר

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו