אני ממש רוצה לרדת במשקל!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש רוצה לרדת במשקל!
    מישהי
    29/07/2007

אני בת 14 1.68 ושוקלת 50 האם אני שמנה מאוד? אני רוצה לדעת מה קורה למי שלא אוכל האם הקיבה ניהיית קטנה יותר? והאם לאחר כמה זמן כבר לא מרגישים רעב ואם כן אז לאחר כמה זמן? מה קורה למי שלא אוכל?
    יש לי חברה במצב כזה וזה למה אני מתעניינת.. אשמח לתשובה!

אני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני ממש רוצה לרדת במשקל!

הוספת תגובה

• תשובה למישהי

שלי ראכמוט
    29/07/2007

שלום,

לפי הנתונים שרשמת המשקל שלך תקין.
    אם אדם לא אוכל הרבה זמן , הקיבה יכולה להיות קטנה יותר ואם הוא אכן התרגל לאכול כמויות קטנות יותר, אם בארוחה מסוימת הוא יאכל הרבה יותר , הוא יכול להרגיש "מפוצץ" כי הקיבה היא שריר והיא יכולה להתרחב אם אנחנו רגילים לכמויות גדולות.
    לשאלתך, בקשר הרעב, תחושת הרעב היא מאוד אינדווידואלית, יש הרבה מבוגרים וגם ילדים שקשה להם להבחין בתחושת השובע והרעב שלהם כי הם אוכלים לא מתוך רעב , אלא מסיבות אחרות כמו שיעמום או מצבי רוח ועוד', לכן קשה לי לענות על השאלה, מתי כברלא מרגישים רעב.
    באופן טבעי, כל אחד צריך לחוש רעב , יש אנשים שדוחים את תחושת הרעב או טוענים שהם אינם מרגישים , זה קורה למי שעסוק באובססיה של תהליך ההרזיה והוא רוצה להפסיק לאכול, גם אם זה עושה לו רע.
    אם מישהו לא אוכל הוא יכול להרגיש עייפות וחולשה ובהמשך יכולים להופיע חסרים תזונתיים, שיכולים לפגוע גם בתהליך הגדילה ובבריאות.
    אם יש לך חברה שהפסיקה לאכול - אני מציעה שתתנהגי כחברה טובה ותציעי לה להגיע לטיפול ולמסגרת. גם אם מישהי רוצה לעשות דיאטה ולרזות - יש דרך נכונה לעשות זאת בלי לפגוע בעצמה.

אשמח אם תעדכני אותי בהמשך
    בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו