אני לא יודעת מה לעשות ואיך??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת מה לעשות ואיך??
    שירה
    10/02/2009

שלום אני שירה .. ההיתי רוצה לדעת איך לעשות לעצמי תפריט יומי אבל אני לא כל כך מבינה את זה .. ההיתי גם רוצה לדעת כמה קלוריות ילדה בגיל 12 בערך צריכה לצרוך?? ושאלה אחרונה איזה תרגילי ספורט ההיתי ממליצה לעשות כדי לא להרזות יותר מידי אבל ליצב את הגוף ושהגוף יראה יותר טוב?? תודה רבה על העזרה וההבנה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לשירה

ד''ר הגר שפר
    12/02/2009

הי שירה

אם תכתבי לי מה את אוכלת אוכל לעזור לך לבנות תפריט בריא.

לגבי ספורט אולי כדאי שתרשמי לחוג כושר שמתאים לגילך.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איך עושים דיאטה ללא ירקות

שובל
    16/02/2009

איך טני יכול לעשות דיאטה ללא ירקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה ללא ירקות

מיכל גילאון
    16/02/2009

שלום שובל,
    באופן כללי, התפריט צריך לכלול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו יוגורט, פירות, חטיף דגנים וכד'.
    אם אתה לא אוהב ירקות, אתה יכול לאכול את שאר המזונות הבריאים ולהקפיד לאכול 3 פירות ביום.
    מומלץ להגביר צריכת מזונות עשירים בסיבים תזונתיים, לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב ולהפחית באכילת חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת.

אני ממליצה לך מאוד לנסות ולטעום בכל פעם ירקות נוספים, מכל הסוגים ובכל צורות ההכנה - טריים, מבושלים, במרק או בסלטים שונים.... אני בטוחה שאם תתמיד ותטעם תגלה שיש ירקות שאתה אוהב ושאתה יכול להוסיף לתפריט שלך.

בהצלחה!

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו