מתוסכלת כבר... ורק נערה... ! עזרה?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתוסכלת כבר... ורק נערה... ! עזרה?!
    חנושש =>
    17/02/2009

היי , קוראים לי חן אני בת 16.8 חודשים אני 1.52 ושוקלת 54 אני מרגישה הכי שמנה בעולם ומנסה לרזות ולא הולך לי.. מלבד ספורט שאני מתחילה לעשות ( קיקבוקסינג) אני לא מצליחה לרדת במשקל וזה הכי מתסכל נסיתי הפרדה של חלבונים ופחמימות .. באמת שניסיתי מלא דברים..אני פשוט לא יודעת מה הכי נכון לאכול ומה הכמויות... תוכלו בבקשה בבקשה לבנות לי תפריט שאני יאהב ויוכל להתמיד בו? בבקשה... ותוכלו להגיד לי כמה אני צריכה בדיוק לרדת בשביל להרגיש יפה ורזה ולא לפי ה- BMI כי התקן הזה אולי מראה בריא אבל בתקופה המודרנית של היום אני מרגישה שאני צריכה להיות הרבה הרבה פחות ממה שאני שוקלת..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף את התפריט שלי

חנושש =>
    17/02/2009

בבוקר עד 14:00 בצהריים אני אוכלת בין 2-4 פירות ( כי זה זמן ניקוי הגוף וזה מבחינתי הרבה אנרגייה ולא מעייף אותי צהריים: מנת אפונה+ עוף + סלטים כמו סלט חי\ סלט כרוב וכו' או מרק וסלט פריכיות עם חומוס\ או שניצל תירס וסלטים או ספגטי ושעועית ביניים: פרי מסויים אפילו שתיים, מדי פעם במקום זה אני אוכלת 2-4 עוגיות ערב: חביתה וקוטג' או טוסט וסלט וקוטג או ציריוס וחלב הבעיה שלי זה שאם אני נשארת עד מאוחר בלילה אני גם אוכלת קורנפלקס בלילה .. או כל מיני שטויות אחרות אפשרי לבנות תפריט יותר מאוזן שלא יגרום לי לזלול בלילה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לחן

מיכל גילאון
    19/02/2009

שלום חן,
    אז קודם כל, את לא שמנה, ובשביל להרגיש טוב ולאהוב את הגוף שלך את לא צריכה לרדת במשקל!
    נכון יותר ובריא יותר להפסיק עם הדיאטות לאכול בריא ולעשות פעילות גופנית - רצוי שילוב בין פעילות אירובית ופעילות אנאירובית שבונה שריר.

מבחינת התפריט שלך, כדאי לוודא שאת לא אוכלת יותר קלוריות ממה שנדמה לך. הדרך הטובה ביותר היא לכתוב מה את אוכלת כל יום, כולל סופ"ש ולראות שאין חריגות. יכול להיות שמה שאת אוכלת בלילה או בסופי שבוע מצטבר בסופו של דבר לתוספת משמעותית של קלוריות.

כל טוב,

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו