טריגלצרדים - ילדה בת 4

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טריגלצרדים - ילדה בת 4
    אפרת
    20/02/2009

יש לי ילדה בת 4 רזה ( שוקלת 12 קילו בלבד) אך המון חולה בחורף ולפיכך הוחלט לעשות לה בדיקות דם .ביקשתי מהרופאה שתוסיף גם טריגלצרידים לבדיקה מאחר ולי יש כולסטרול גבוה והרופאה אמרה שאין טעם כי אי אפשר לעשות שום דבר לפני גיל 8 . שאלתי - האם גם לילדה בת 4 רזה יכול להיות שומנים בדם האם יש קשר לזה שהיא חולה הרבה האם יש בדיקת דם שאפשר ממנה לבדוק האם יש לה שומנים (יש לי תוצאות בדיקת דם ובמידה ויש אני אבדוק בתוצאות הבדיקה תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טריגלצרדים - ילדה בת 4

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

אפרת
    26/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לאפרת

מיכל גילאון
    27/02/2009

שלום אפרת,
    קיימים מקרים (נדירים יחסית) בהם לילדים קטנים יש רמות גבוהות של כולסטרול ו/או טריגליצרידים בדם, לרב כתוצאה ממחלה גנטית-משפחתית.
    הדרך לבדוק זאת היא בבדיקת דם וכדאי להתייעץ על כך עם הרופא המטפל (כפי שעשית).
    בכל מקרה אין לכך קשר עם העובדה שהילדה רזה וחולה הרבה - בכך יש לטפל בנפרד.

כל טוב,

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אפרת
    27/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו