שאלה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה!
    AnaT
    02/08/2007

שלום יש לי שתי שאלות:

1). יש לי צדדים כאלה כמו צמיגים כאלה בצדדי הבטן ובצדדי היריכיים בלבד מה עליי לעשות!?

2) אני לא בטוחה שאת תדעי את התשובה אבל חברה שלי אומרת שיש תרגילים וכל מיני לחיזוק השדיים ואפילו להגדלה טיפה ככה? זה נראה לי לא הגיוני אמת או שקר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה!

הוספת תגובה

• תשובה לליה

ד''ר הגר שפר
    03/08/2007

הי ליה

1. לגבי הצדדים שמציקים לך, אם יש לך עודף משקל אז מומלץ לאמץ תפריט מזין ובריא ולוותר על מזון מטוגן, חטיפים , ממתקים ושתיה מוגזת.
    הירידה במשקל תשפיע גם על האיזורים שמציקים לך.
    אם אין לך עודף משקל אז זה רק עניין של התעמלות.
    ישנם מגוון תרגילי עיצוב לעיצוב האיזור.
    תסתכלי בתשובה שכתבתי לחלי על תרגילי עיצוב.
    2. לגבי איזור החזה. תרגילי עיצוב לא ממש משפיעים על גודל החזה אבל חיזוק שרריר החזה יכול לגרום לחזה להיות יותר זקוף ( וזה גם חשוב), את יכולה לעשות שכיבות שמיכה או לעבוד עם משקולות קלות ולעשות את תרגיל הפרפר, ( ידיים ב- 90 מעלות מול הראש לסגור ולפתוח את הידיים כשהמשקולות ביד.

נראה לי שאת מאד מתעניינת בחיטוב ועיצוב, אולי תרשמי לחדר כושר ותשתמשי במוטיבציה שלך בכדי להגיע לגוף בריא וחטוב.
    אם את עדיין לא בת 14 חשוב שתצתרפי לקבוצה שמתאימה לגיל שלך או תעבדי עם מאמן פרטי.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו