מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה!AnaT02/08/2007
שלום יש לי שתי שאלות:
1). יש לי צדדים כאלה כמו צמיגים כאלה בצדדי הבטן ובצדדי היריכיים בלבד מה עליי לעשות!?
2) אני לא בטוחה שאת תדעי את התשובה אבל חברה שלי אומרת שיש תרגילים וכל מיני לחיזוק השדיים ואפילו להגדלה טיפה ככה? זה נראה לי לא הגיוני אמת או שקר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לליה
ד''ר הגר שפר03/08/2007הי ליה
1. לגבי הצדדים שמציקים לך, אם יש לך עודף משקל אז מומלץ לאמץ תפריט מזין ובריא ולוותר על מזון מטוגן, חטיפים , ממתקים ושתיה מוגזת.
הירידה במשקל תשפיע גם על האיזורים שמציקים לך.
אם אין לך עודף משקל אז זה רק עניין של התעמלות.
ישנם מגוון תרגילי עיצוב לעיצוב האיזור.
תסתכלי בתשובה שכתבתי לחלי על תרגילי עיצוב.
2. לגבי איזור החזה. תרגילי עיצוב לא ממש משפיעים על גודל החזה אבל חיזוק שרריר החזה יכול לגרום לחזה להיות יותר זקוף ( וזה גם חשוב), את יכולה לעשות שכיבות שמיכה או לעבוד עם משקולות קלות ולעשות את תרגיל הפרפר, ( ידיים ב- 90 מעלות מול הראש לסגור ולפתוח את הידיים כשהמשקולות ביד.
נראה לי שאת מאד מתעניינת בחיטוב ועיצוב, אולי תרשמי לחדר כושר ותשתמשי במוטיבציה שלך בכדי להגיע לגוף בריא וחטוב.
אם את עדיין לא בת 14 חשוב שתצתרפי לקבוצה שמתאימה לגיל שלך או תעבדי עם מאמן פרטי.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)