איך התפריט ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך התפריט ?
    גדי
    05/03/2009

שלום. החלטתי לעשות דיאטה, והפעם אנסה לעשות את זה כמו שצריך.. ולא אפסיק לאחר כמה חודשים . אשמח לקבל עזרה בקשר לתפריט שלי . בוקר : 2 כוסות מים. 2 פרוסות לחם קל +קוטג או גבינה 5% או כוס קורנפלקס + חצי כוס חלב או חביתה + 2 פרוסות לחם . שתייה: נס ביניים: חטיף אנרגי או אגס או תפוח צהריים : קישואים, אפונה וגזר,שועית צהובה,קציצות, עוף, שניצל .. מידי פעם: תפוח אדמה, ספגטי .. ביניים : תפוח או אגס הליכה במשך שעה .. ערב : מעדן 0% או 2 פרוסות לחם קל + קוטג או גבינה .. אני יודע שאין בתפריט הרבה דברים. אל אני מנסה לוותר על העוגיות והעוגות. אני רוצה להרזות כמה שיותר מהר. וגם אני שותה לפני כל ארוחה 2 כוסות מים. ושתייה רק מים . נ.ב, האם הליכה גם בבוקר וגם בערב תעזור ? או שכדאי רק בערב ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך התפריט ?

הוספת תגובה

• תשובה לגדי

ד''ר הגר שפר
    08/03/2009

הי גדי

כל הכבוד על המאמץ אבל התפריט שהכנת לעצמך לא מספיק מזין ובריא , שים לב לתיקונים שהוספתי:

בוקר :
    2 כוסות מים.
    2 פרוסות לחם קל +קוטג או גבינה 5% - מצוין
    או כוס קורנפלקס + חצי כוס חלב - פעם בשבוע
    או חביתה + 2 פרוסות לחם .- מצוין - מומלץ להשתמש בתרסיס שמן להכנת החביתה
    שתייה: נס

ביניים: חטיף אנרגי או אגס או תפוח - עדיף לאכול סנדביץ' מלחם קל או לחמנייה קלה עם גבינה / טונה / פסטרמה.

צהריים : קישואים, אפונה וגזר,שועית צהובה,קציצות, עוף, שניצל ..
    מידי פעם: תפוח אדמה, ספגטי ..
    שניצל וקציצות להמעיט - כי זה מטוגן.
    ארוחה טובה היא : חזה עוף גדול / כרע עוף + כוס ירק + 1/2 כוס תוספת

ביניים : תפוח או אגס - מצוין

הליכה במשך שעה ..
    מעולה

ערב : מעדן 0% או 2 פרוסות לחם קל + קוטג או גבינה ..
    לא מספיק : תאכל את שניהם לא רק אחד מהם ועדיף להוסיף גם ביצה / טונה / פסטרמה

ושתייה רק מים .
    נ.ב, האם הליכה גם בבוקר וגם בערב תעזור ? או שכדאי רק בערב ?
    הליכה פעמיים ביום ברור שתעזור אבל קשה להתמיד בזה לאורך זמן ורוב הסיכויים שתשתבר במהרה ותפסיק ללכת אז אני ממליצה להמנע מכך.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, פורים שמח.

גדי
    08/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו