מבנה גוף גיטרה- למעלה רזה למטה שמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבנה גוף גיטרה- למעלה רזה למטה שמנה
    אלינור דהן
    08/03/2009

היי! קוראים לי אלינור דהן, ואני בת 18. אני כל הזמן מתוסכלת מהמבנה גוף שיש לי, זה פשוט לא מסתדר לי ! למעלה אני מאוד רזה, ובחלק של התחת והרגליים אז זה כבר יותר מלא... וממש קשה לי כבר למצוא בגדים שמתאימים... הבעיה שלי זה שאני משמינה רק למטה... אני יודעת שהמבנה גוף שלי ישאר לא משנה כמה קילו אני אוריד... אבל לפחות את השומן אני רוצה להוריד מהרגליים... איך אני יוכל להתמקד רק על הרגליים? ובכללי אני רוצה להראות טוב.. לחטב את הגוף! אחי מתחתן עוד מעט... אני שוקלת 53... אני לא יודעת מה הגובה בדיוק.. אבל גובה סביר ביותר... לא גבוהה ולא נמוכה.. איך אוכל להרזות תוך חודשיים ולאכול אוכל שישביע אותי באמת?...כל הגבינות והקוטג'ים אני ממש לא אוהבת.. ממש ממש אודה לך אם תעני לי! תודה רבה!!! אלינור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה לאלינור

ד''ר הגר שפר
    08/03/2009

הי אלינור

המשקל שלך נשמע תקין לחלוטין וחבל לי שאת מתוסכלת ממבנה הגוף שלך.
    אני מאמינה שפעילות גופנית יחד עם תזונה נכונה יעזרו לך להרגיש טוב יותר, לכן כדאי שתרשמי למעודון כושר ואולי אפילו תבקשי להפגש עם הדיאטנית שתעזור לך לבנות תפריט בריא ומזין שיעזור לך להראות טוב ולהרגיש טוב.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו