מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה תפריטאור07/08/2007
שלום!
קוראים לי אור בת 17 ובמהלך החופש העלתי שני קילו אני משלבת ספורט אבל אני צריכה תפריט כדי שאני ידע ויהיו לי חוקים אני אשמח לתפריט 1200 קלוריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עידכון קטן
אור08/08/2007
מצאתי תפריט כתוב שזה 1200 קלוריות האם התפריט טוב וכתבתי הערות אשמח להתייחסות וגם אם יש לך תפריט בשבילי אשמח
– 2 פרוסות לחם קל
+ 1 כף גדושה של גבינה לבנה 5% מועשרת סידן או 1 פר' גבינה צהובה 9%
+ ירקות
ביניים - 1 יוגורט לבן 1.5% שומן או גבינה אישית 5%
+ 2 דבלים ( תאנים מיובשות )/ 1 כף צימוקים/ 1 תפוח עץ/ 1 אגס/ 1 נקטרינה/ 1 אפרסק
צהרים – סלט ירקות + 1 כפית שמן זית/ 1 כף סלט טחינה/ 2 כפות רוטב לייט
+ ירקות מבושלים
+ 2 תפוחי אדמה בינוניים או 4 כפות אורז מבושל(מותר פסטה במקום זה)
+ 2 טבעולייט או חזה עוף בגריל או ¼ עוף בתנור
ביניים – פינוק עד 100 קלוריות ( לדוגמה - גלידה דיאטטית או חטיף אנרגיה )(מותר שוב פרי?)
ערב - 1 ביצה או ½ טונה במים
+ ¼ קופסת פיראוס 5%/ 1 יחידת עמק ביס 5%(מותר במקום קוטג או גבינה לבנה 5%)
+ ½ כוס גרגירי תירס לייט/ ½ 2 פרוסות לחם קל
+ ירקות חופשי + 1 כפית שמן זית/ 1 כף סלט טחינה/ 2 כפות רוטב לייט
קינוח – 1 מנת פרי
לילה – קרטיב לייט(במה אני יכולה להחליף את זה?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור - תפריט
ד''ר הגר שפר08/08/2007הי אור
התפריט הזה יותר מתאים לנשים מאשר לנערות ולדעתי כדאי שתאכלי קצת יותר וגם יותר מגוון.
האם זה תפריט שאת חושבת שתוכלי להתמיד בו?
איזה מאכלים שאת אוהבת היית רוצה להוסיף?
איזה דברים בתפריט לא נראים לך והיית מעדיפה להחליף?
תתני לי עוד נתונים ( גם לגבי הספורט) ואני אעזור לך לבנות תפריט שיהיהלך כייף להתמיד בו.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לאור
ד''ר הגר שפר08/08/2007הי אור
אני מציעה שתלשחי לי פירוט מה את אוכלת במשך היום ואיזה פעילות גופנית את עושה ואני אתאים לך תפריט.
מחכה לתשובה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)