מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בחודש?ניקול10/04/2009
שלום דבר ראשון אני רוצה להגיד שאתם עודשים עבודה נפלאה עוזרים להמון אנשיםם
אז השלה שלי היא כזאת אני שוקלת 60 והגובהה שלי הוא 1.54 אני ממש רוצה להרזות אם אני יוכל את התפריט הזה
בוקר :
שתי פרכיות אורז עם קוטג חמש אחוז
צהריים אורז סלט ותפוח
ערב : סלט ותפוח
ארוחות בניים :ביצה שלמה (מבושלת)
ותפוח
וביום אני יעשה פעילוצ גופנית של רכיבה על אופניים במשך שעה
בקיצור את יכולה לומר לי צפציפית כמה קילו אני יוריד בחודש תודה וסורי על החפירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תפריט-לירון
שרית עטיה-שמואלי17/04/2009הי לירון
הפתרון לירידה במשקל אינו פתרון של דיאטת כאסח , אני ממליצה לך לעשות כמה שינויים בתפריט שלך, מכיוון שהוא לא בריא - הוא מכיל מעט מדי קלוריות ורכיבי תזונה חשובים .
הקפידי על שלוש ארחות ביום ועל על עוד שתי ארוחת קטנות
ארוחת הבוקר - את יכולה להוסיף יוגורט
הוסיפי ארוחת עשר הכריך ופרי או ירק
בצהריים - חשוב מאוד לכלול בארוחה מקור לחלבון כמו בשר/עוף דג/קטניות.
לא ציינת כמה אורז את אוכלת ורצוי לאכול דגנים מלאים כמו: אורז מלא, פסטה מחיטה מלאה, קוסקוס מלא, קטניות.
בביניים כדאי להוסיף יוגורט או מעדן דיאט וגם פרי,
ובערב שוב חסרים לך חלבונים כמו - ביצה, טונה ומוצרי חלב.
באופן כללי, מומלץ לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב (מנה= כוס חלב, גביע יוגורט, פרוסת גבינה צהובה 9%) ולפחות 5 פירות וירקות ביום.
בנוסף מומלץ לעשות פעילות גופנית כמו: הליכה, ריצה, אירובי וכד'.
בהצלחה
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)