שאלה בקשר לדיאטה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לדיאטה..
    שחר
    11/08/2007

היי,
    שמי שירי אני בת 14 וחצי שוקלת 59 ק"ג על 1.64 וחצי, אני יודעת שאני לא בעודף משקל אבל בשביל ההרגשה הטובה הייתי רוצה להוריד עוד 3 ק"ג לערך, אני הולכת לחדר כושר כמעט כל יום ועושה שם פעילות אירובית ( הליכון שעה+ אופניים אירוביות) הבעיה היא בתזונה שלי, אני לא אוהבת ירקות בכלל( כולל סלטים למינהם) אני מנסה להרגיל את עצמי אבל כלום לא הולך זה פשוט לא טעים לי ולכן אני עושה דיאטה כזו:

בוקר- לחם+ ממרח (או גבינה עד 5% או ריבה)+כוס קפה.
    צהריים: 3 כפות פחמימה (או אורז, פתיתים וכ"ו)+ מנת בשר.
    ביניים: פרי+ ארטיק קרח.
    ערב- מעדן דיאט 0% , או יופלה מוס.

כמו שכתבתי למעלה אני גם משלבת חדר כושר רציתי לשאול קודם של אם התפריט הזה הוא נכון ולא מעט מידי, ועם תפריט כזה וספורט כמה בערך ניתן להוריד בשבוע?

תודה רבה,
    שירי:]]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לדיאטה..

הוספת תגובה

• תשובה לשירי

ד''ר הגר שפר
    11/08/2007

הי שירי

התפריט שיצרת לעצמך לא מספיק מזין ואין בו מספיק אוכל.
    חשוב גם לדעת באיזה שעות את מתאמנת כי חשוב לאכול ארוחה טובה לאחר האימון.
    ארוחת הערב שלך ממש קטנה מידי, בעיקר אם את מתאמנת לפני ארוחת הערב.
    אני מציעה שתוסיפי לארוחת הערב גם 2 פרוסות לחם עם קופסאת קוטג' או קופסאת טונה ואז את יכולה לקנח במוס.
    קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בשבוע כלומר שניים בחודש, אבל במקרה שלך של משקל תקין ביותר זה עשוי לקחת יותר זמן עד שתראי ירידה.
    העקר שתאכלי מספיק ולא תזיקי לגוף שלך.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להגר

שחר
    11/08/2007

קודם כל תודה שהקדשת לי מזמנך, וכן אני אוכלת אחרי שאני מתאמנת ואני אוסיף את מה שציינת.

אז תודה רבה,
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו