מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לדיאטה..שחר11/08/2007
היי,
שמי שירי אני בת 14 וחצי שוקלת 59 ק"ג על 1.64 וחצי, אני יודעת שאני לא בעודף משקל אבל בשביל ההרגשה הטובה הייתי רוצה להוריד עוד 3 ק"ג לערך, אני הולכת לחדר כושר כמעט כל יום ועושה שם פעילות אירובית ( הליכון שעה+ אופניים אירוביות) הבעיה היא בתזונה שלי, אני לא אוהבת ירקות בכלל( כולל סלטים למינהם) אני מנסה להרגיל את עצמי אבל כלום לא הולך זה פשוט לא טעים לי ולכן אני עושה דיאטה כזו:
בוקר- לחם+ ממרח (או גבינה עד 5% או ריבה)+כוס קפה.
צהריים: 3 כפות פחמימה (או אורז, פתיתים וכ"ו)+ מנת בשר.
ביניים: פרי+ ארטיק קרח.
ערב- מעדן דיאט 0% , או יופלה מוס.
כמו שכתבתי למעלה אני גם משלבת חדר כושר רציתי לשאול קודם של אם התפריט הזה הוא נכון ולא מעט מידי, ועם תפריט כזה וספורט כמה בערך ניתן להוריד בשבוע?
תודה רבה,
שירי:]]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשירי
ד''ר הגר שפר11/08/2007הי שירי
התפריט שיצרת לעצמך לא מספיק מזין ואין בו מספיק אוכל.
חשוב גם לדעת באיזה שעות את מתאמנת כי חשוב לאכול ארוחה טובה לאחר האימון.
ארוחת הערב שלך ממש קטנה מידי, בעיקר אם את מתאמנת לפני ארוחת הערב.
אני מציעה שתוסיפי לארוחת הערב גם 2 פרוסות לחם עם קופסאת קוטג' או קופסאת טונה ואז את יכולה לקנח במוס.
קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בשבוע כלומר שניים בחודש, אבל במקרה שלך של משקל תקין ביותר זה עשוי לקחת יותר זמן עד שתראי ירידה.
העקר שתאכלי מספיק ולא תזיקי לגוף שלך.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהגר
שחר11/08/2007קודם כל תודה שהקדשת לי מזמנך, וכן אני אוכלת אחרי שאני מתאמנת ואני אוסיף את מה שציינת.
אז תודה רבה,
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)