דיאטה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה..
    פרידמן
    17/04/2009

שלום
    אני בן- 15 עוד מעט. 1.75 שוקל 74 .

אני כבר שלושה חודשים מתאמן בחדר כושר פעמים בשבוע ואני רץ עוד פעמיים ריצה של 15-20 דקות כל פעם.
    הארוחות שלי בסדר גמור ואני שבע אחרי כל ארוחה רק אני לא יודע מה לעשות אני אוכל ושותה הרבה דברים מתוקים(שטויות)בין לבין..ואני רק מעלה במשקל אני כבר לא יודע מה לעשות..

אשמח לעזרה
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה..

הוספת תגובה

• דיאטה

שרית עטיה-שמואלי
    19/04/2009

שלום לך
    כל הכבוד על ההחלטה ועל הפעילות הגופנית . התמד ,התקדם לפי יכולתך והתוצאות לא יאחרו להגיע

לגבי השתיה המתוקה והמתוקים
    לעיתים שינויים קטנים במשטר החטיפים היומי יכול להביא לשינויים גדולים במשקל
    לדוגמא -
    בכל פחית שתייה ממותקת, ולא משנה אם היא מכילה משקה תוסס או מיץ טבעי, יש כשבע כפיות סוכר. מי ששותה שלוש ארבע פחיות ליום (או שבע שמונה כוסות) מכניס לגופו כמויות ענקיות של סוכר יחד עם 600-900 קלוריות. שתה מים
    לגבי החטיפים-
    אל תתנזר. החלט על פינוק אחד ביום . בחר מה שאתה אוהב ותהנה ממנו . רק הקפד על פינוק יומי אחד בלבד.
    ומזון כיפי הוא מזון שגורם לנו להרגיש טוב יותר, מזון כיפי הוא הפינוק היומי שלנו. בדוק מתי הכי כדאי לך ליהנות ממזון כיפי ומה נכנס להגדרה זו.

אמץ שני שינויים קטנים אלו והתוצאות יגיעו
    בהצלחה גדולה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו