מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיאטה..פרידמן17/04/2009
שלום
אני בן- 15 עוד מעט. 1.75 שוקל 74 .
אני כבר שלושה חודשים מתאמן בחדר כושר פעמים בשבוע ואני רץ עוד פעמיים ריצה של 15-20 דקות כל פעם.
הארוחות שלי בסדר גמור ואני שבע אחרי כל ארוחה רק אני לא יודע מה לעשות אני אוכל ושותה הרבה דברים מתוקים(שטויות)בין לבין..ואני רק מעלה במשקל אני כבר לא יודע מה לעשות..
אשמח לעזרה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיאטה
שרית עטיה-שמואלי19/04/2009שלום לך
כל הכבוד על ההחלטה ועל הפעילות הגופנית . התמד ,התקדם לפי יכולתך והתוצאות לא יאחרו להגיע
לגבי השתיה המתוקה והמתוקים
לעיתים שינויים קטנים במשטר החטיפים היומי יכול להביא לשינויים גדולים במשקל
לדוגמא -
בכל פחית שתייה ממותקת, ולא משנה אם היא מכילה משקה תוסס או מיץ טבעי, יש כשבע כפיות סוכר. מי ששותה שלוש ארבע פחיות ליום (או שבע שמונה כוסות) מכניס לגופו כמויות ענקיות של סוכר יחד עם 600-900 קלוריות. שתה מים
לגבי החטיפים-
אל תתנזר. החלט על פינוק אחד ביום . בחר מה שאתה אוהב ותהנה ממנו . רק הקפד על פינוק יומי אחד בלבד.
ומזון כיפי הוא מזון שגורם לנו להרגיש טוב יותר, מזון כיפי הוא הפינוק היומי שלנו. בדוק מתי הכי כדאי לך ליהנות ממזון כיפי ומה נכנס להגדרה זו.
אמץ שני שינויים קטנים אלו והתוצאות יגיעו
בהצלחה גדולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)