מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה בילדה בת 8קרין28/04/2009
הילדה היא בת 8 גובהה כ- 136 ס"מ אם איני טועה ומשקלה 44 ,אני נורא מודאגת כי היא סובלת מהשמנת יתר כמה קלוריות מומלץלתת לילדה בגילה ומהו המתכון המומלץ?
היא היתה ילדה רזה עד גיל 4 אחרי שנעשתה טעות והיא קבלה על ידי אחות חומר שנועד לאינגלציה כתרופה לבליעה.מאז הילדה החלה להשמין האם יכול להיות שמשהו נפגע אצלה כתוצאה מכך?בנוסף,האם יכול להיות שילדים גם כן סובלים מתת פעילות בלוטת התריס?
אודה לכםמאוד אם תוכלי לעזור לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה להשמנה - בת 8
שרית עטיה-שמואלי01/05/2009שלום לך
אנסה לענות לשאלותיך-
אין מתכון אחד או תפריט שמתאים לכל הילדים. תפריט מוצלח הוא כזה שמותאם גם למימדים (גובה ומשקל ) , להעדפות (טעמים ,מקרמים ,שעות רעב) לסגנון החיים ולרמת הפעילות.
כך שאני ממש ממליצה ללכת לדיאטנית קלינית מטעם קופת החולים בה אתם חברים ולקבל הדרכה . ודאו שזו דיאטנית מומחית לתזונת ילדים.כחלק מהדרכה יגיע גם תפריט מתאים.
לגבי התרופה- לא הבנתי באיזה תרופה מדובר . כך שלא אוכל ללת תשובה.
לגבי בלוטת התריס- גם אצל ילדים עלולות להיות הפרעות התפקוד של הבלוטה.פנו לרופא הילדים והוא ידריך אם צריך לבדוק ואיך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)