מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי זה אני בן 12 זוכרת אותיישראל15/08/2007
דר' הגר
אני שמח שאת עונה לי, זה מחזק אותי.
אני מבקש אם את יכולה לרשום לי כמה תפריטים, כי קשה לי לאכול כל הזמן אותו הדבר.
כתבת לי גם שיפודי עוף אבל לא כתבת לי כמה.
תודה עוד פעם שאת כאן
ישראל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום קוראים לי לידור
לידור16/08/2007שלום קוראים לי לידור ואני רוצה לרזות בדחיפות לבר מצווה שלי בעוד חודשיים
אני בן 12 ו-8 חודשיים ואני שוקל-60 קילו ואני רוצה לרדתך-35
אים את בבקשה יכולה לשלוח לי תפריט של דיאטה שבעוד חודשיים אני יהיה במשקל -35
תעני בבקשה בהקדם האפשרי.
בתודה:לידור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ללידור
ד''ר הגר שפר19/08/2007היי לידור
אין סיכוי לרדת 35 קילוגרם בחודשיים וגם לא בחצי שנה קצב ירידה בריא הוא חצי קילו בחודש. כדאי שתיקח את זה בחשבון כדי שלא תתאכזב.
אתה גם לא צריך לרדת כל כך הרבה, לא כתבת מה הגובה שלך אז אני לא יכולה להגיד לך מה המצב באופן מדויק. אבל גם את תרד 10 קילו זנ יהיה מצוין.
בכל מקרה רוב הסיכועעם שלא תרד יותר מ -5 קילו עד הבר-מצוה, זה זמן קצר מידי.
אם זה באמת כל כך חשוב לך אני מציעה שתשתף את ההורים שלך ותבקש שיקחו אותך לדיאטנית ילדים או שירשמן ארןתך לקבןצה של ספורט ותזונה כמו שעושים בקבוצות שלי, כי בלי מסגרת הרבה יותר קשה להצליח.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לישראל
ד''ר הגר שפר19/08/2007הי ישראל
אני מציעה שתמשיך בתפריט עד סוף החופש הגדול ואז אני אשלח לך תפריט לתקופת הלימודים.
תעדכן אותי איך מתקדמת הירידה במשקל...
שיפודי עוף = 2 שיפודים בארוחה
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דר הגר היקרה
ahv26/08/2007עוברת עלי תקופה קשה, אבל אני מתגבר על המכשולים.
לדוגמא:כבר לא טעמתי חטיף מאז הדיאטה שרשמת לי.
יש ימים שאני ממש מצליח ויש ימים יותר קשים.
אני מאד אשמח את תכתבי לי כמה תפריטים כי באמת שנמאס לי לאכול כל הזמן אותו הדבר!
במיוחד עכשיו כאני עומד לחזור לבית הספר.
אני עולה לחטיבה.
אני לא רגיל לאכול כלום בבקר לפני שאני יוצא לבי"ס, כי אני מקבל כאבי בטן.
אני כאן מחכה, אל תשכחי אותי
אני אכתוב לך בסוף השבוע מה המשקל שלי, כי עדיין לא נשקלתי מאז שכתבתי לך
אבל יש לי הרגשה שירדתי במשקל, אני מקווה בכל אופן (פגשתי חברים שאמרו לי שגבהתי...)
יש לי חוברת של שומרי משקל - והם ממליצים לאכול 24 נקודות.
את מכירה את זה? את ממליצה לי?
מחכה לתשובתך
ישראל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לישראל
ד''ר הגר שפר26/08/2007הי ישראל
אני יודעת שקשה להתמיד בדיאטה אבל אתה תראה שזה יהיה שווה את המאמץ.
אני מחכה לשמוע כמה ירדת והאם הבגדים יותר גדולים עליך עכשיו.
אני רוצה שתרשום לי דברים שהיית רוצה להוסיף לתפריט ואני אשלב לך אותם בתפריט חדש לכבוד תחילת הלימודים.
מחכה לעידכונים
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)