מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדה דחופה במשקלדניאל08/06/2009
היי,
אני בן 15 ואני רזה אך יש לי בבטן שומן שאני רוצה להוריד אותו...
אני צריך להוריד כ - 5 קילו בחודש.
מה שאני אוכל לאורך היום הוא ככה:
בוקר: תה + 3 שקיות ממתיק (כל שקית = 3.5 קל')
ארוחת 10: סנדוויץ' לחם קל, עם 2 כפות גבינה לבנה.
ארוחת צהריים:כוס אורז /פירה /פתיתים /מקרונים + ירקות /מרק צח עם מעט ירקות (לפעמים 2 מנות)
ארוחת ביניים: 3 כפות גבינה לבנה,
אגרוף קורנפלקס בריאות עם פירות יבשים (103 קל' ל 100 גרם) ושקית ממתיק.
ארוחת ערב: 3 קציצות בשר / חזה עוף צלוי + 3 כפיות קטשופ + ירק + 1 לחם קל /
1 ביצה + 2 כפות קוטג', 1 כף גבינה לבנה + ירק + 1 לחם קל.
ארוחת לילה: תה + 3 ממתיק
איך התפריט?
עשיתי חשבון שסה"כ התפריט = 600-700 קלוריות ליום.
האם זה טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד שאלה:
דניאל14/06/2009יש לי בבית מסלול ריצה (הליכון)
כמה קלוריות אני צריך לשרוף ביום ע"י פעילות גופנית? על ההליכון..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא קיבלתי תשובה?!?
דניאל19/06/2009O_o
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפריט דל קלוריות
שרית עטיה-שמואלי25/06/2009שלום.
אתה מציין שאתה רזה. אז למה להוריד 5 ק"ג
ריכוז שומן בבטן אפשר להוריד ע"י פעילות גופנית מתאימה.
ממליצה לך לפנות למדריך כושר מוסמך לילדים או לחוג
לגבי התפריט שלך
הוא מכיל מעט מידי קלוריות ופחות מידי חלבון . לעיתים הגבלת קלוריות כזו חמורה מכניסה את הגוף למגננה ודוקא חוסר ירידה במשקל.
שרית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אפשר בבקשה תפריט?
דניאל25/06/2009כי אני פוחד לפגוע לעצמי בתהליך הגדילה והגביהה.
תודה מראש :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)