מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה בנושא דיאטה. הודעה שניה !עידו22/08/2007
שלום רב .. אני ב14 וחצי וגובהי הוא 1.76 וחצי ואני שוקל 70 קילו.. אני משחק כדורסל בקביעות כ 5 אימונים בשבוע.. אני צריך תפריט מגוון כולל ארוחות ביניים שר יתן לי אנרגיה וגם שיהיה דיאטטי .. שעות האימונים שלי הם: יום ראשון 6 וחצי עד שמונה , יום שני מ6 עד 7 וחצי, יום שלילשי מ6 וחצי עד 8, יום רביעי מ-7 עד 8 וחצי ויום שישי מ3 וחצי עד 5.. אני אוהב לאכול בעיקר פסטות אורז שניצלים תפוחי אדמה , בישולים למינהם ועוד .. לא אוהב : בצל כול הדגים חוץ מטונה קישואים וכו' .. אם צריחך עוד פרטים אז תפנו אלי בתודה וציפיות מוטי ..(=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לעידו
שלי ראכמוט23/08/2007שלום,
הנה רעיון לתפריט:
א. בוקר:
מנת פחמימות + חלבונים. כמו : 2 פרווסת לחם/לחמניה + ביצה או גבינה או טונה
א. ביניים בבית הספר:
כריך עם גבינה או ביצה או טונה + ירקות
א. צהרים:
מנת פחמימות + חלבונים + ירקות:
תוספת חמה בכמות של 2 -2.5 כוסות + מנת בשר : 1-2 חתיכות בשר (לא מטוגן)+ ירקות
א. ביניים:
כריך או חטיף בריאות עתיר חלבון
א. ערב:
מנת פחמימות + חלבונים + ירקות:
תוספת חמה בכמות של כוס- כוס וחצי או לחמניה או 2 פרוסות לחם + טונה/גבינה/גבנ"צ/ביצה/בשר + ירקות
חשוב להקפיד על שתיית מים כמה שיותר. לפחות בין 10-14 כוסות ביום.
ביצה - אתה יכול לאכול אחת ביום כל יום .
תסדר את התפריטבהתאם לשעות האימונים שלך ולפי הזמנים שבהם את יותר רעב
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)