חשוב :] לד"ר הגר שפר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשוב :] לד"ר הגר שפר
    לירון
    25/08/2007

היי אני לירון - שם בדויי.. - ואני בת 12 ושמונה חודשים בערך.. אני שוקלת 49.. הגובה שלי הוא 1.53
    אני נורא רוצה לרדתת במשקל. הייתה תקופה שירדתי בערך 2 קילו או 3 כי לפני כמה חודשים שקלתי 52.
    אני לא מבינה ממש איך ירדתי =\
    הינה התפריט שלי :
    בוקר: נס קפה עם 2 כפיות סוכר
    2 פרוסות לחם, לפעמים קל ולפעמים לא, עם גבינה לבנה וירקות בלי הגבלה..

לפעמים שעתיים בערך אחרי ארוחת הבוקר אני לוקחת פרי.

צהריים: סלט ירקות , בשר כלשהו (עוף,שניצל,חזה עוף) ולפעמים גם קצת פתיתים\אורז\פירה.

אחרי צהריים: בימים שסתם בא לי משהו טעים אני לוקחת פרי כלשהו, בימים אחרים לא אוכלת כלום.

ערב: סלט \ ירקות חתוכים, חביתה\ סנדוויץ\ לפעמים שקשוקה ולפעמים סלט טונה (טונה, קצת תירס, חסה, מלפפון ועגבניה)

ובלילה לפעמים תה עם 1 וחצי כפיות סוכר.

אני הולכת לסטודיו נועה פעמיים בשבוע שעה ביום בערך.
    כמעט כל ערב אני עושה הליכה [התחלתי מלפני כמה ימים] של שעה שלמה..
    ושאין לי את סטודיו נועה אני עושה 50 כפיפות בטן, 200 קפיצות בחבל , הרמת משקולת של 2 קילו 50 פעמים ופילאטיס לפעמים.

הייתי רוצה שתמליצי לי מה עוד לעשות כי אני כבר לא יודעת:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשוב :] לד"ר הגר שפר

הוספת תגובה

• תשובה ללירון

ד''ר הגר שפר
    26/08/2007

הי לירון

לפי המשקל הגובה שלך המשקל שלך בסדר גמור ואני לא מבינה למה את רוצה לרדת במשקל.
    התפריט שלך הוא בריא וטוב ולכן הוא הביא אותך למשקל 49. עכשיו הגוף שלך כנראה לא יורד יותר כי הגעת למשקל הבריא שלך.
    האם זה מאכלת גם בזמן האחרון או ששינית את התפריט בחופש?

את יכולה להוסיף עוד פעמיים בשבוע הליכה כי רק 2 שיעורים בשבוע זה לא מספיק, אני הרי ניהלתי את החוג הזה אז אני יודעת.
    אם את רוצה עוד הסברים את מוזמנת להתקשר אלי: 03-6488363 054-5555265
    בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו