דיאטה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה..
    שחר
    28/08/2007

היי,
    אני עושה דיאטה כבר תקופה ונראה שרזיתי יפה ואני לא רוצה להשמין רציתי לדעת עם התפריט הזה טוב..

א.בוקר- פרוסת לחם קל עם דבש+ כוס קפה חצי כפית סוכר.
    א.צהריים- מנה בשרית (שניצל עוף.שניצל תירס, קציצות וכ"ו)+ 3 כפות תוספת (פתיתים, אורז וכ"ו).
    אחרה"צ- פרי.
    ערב- 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות גבינה לבנה 5%+ ארטיק קרח+ מוס 5%/ מעדן דיאט 0%.

זה תפריט טוב לדיאטה???
    ודבר שני שיתחיל ביה"ס אני רוצה לאכול מנה של כוס דגנים FITNESS וחצי כוס חלב זה יהרוס לי את הדיאטה???
    ואני עושה ספורט לפחות 3 פעמים בשבוע בחדר כושר..

תודה,
    ליאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה..

הוספת תגובה

• עוד משהו קטןן..

שחר
    28/08/2007

הגובה שלי הוא 1.64 וחצי בערך ומשקל בערך 58 גיל 14+

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לליאור

שלי ראכמוט
    01/09/2007

הי,

לפי הנתונים שרשמת אתה במשקל תקין לגילך וגובהך.
    התפריט לפיו אתה אוכל הוא טוב כי אתה אוכל ארוחות מסודרות ,אבל הנה מספר דגשים:
    לא כתבת ירקות- אז אני מציעה שתוסיף לך לתפריט ירקות - בכל הצורות: מבושלים/ טריים/ מוקפצים/ מרק .
    ציינת שירדת במשקל עם דיאטה, אם תוכל לציין כמה ירדת -כי בגילך לא כדאי לעשות דיאטה חריפה מדי כי הגוף צריך לקבל את כל הרכיבים התזונתיים הנחוצים לו כדי להמשיך לגבוה.
    מכיוון שאתה צריך להמשיך לגדול, אני מציעה שתאכל במקום לחם קל- 2 פרוסות לחם . ותיקח מעדן או יוגורט 1.5% או 3% מהטבעיים ולא 0%.
    כדאי לאכול 2 פירות ביום- ולא רק אחד, אולי כשתתחיל את הבי"ס תוכל לקחת עוד פרי, וחשוב לאכול כריך בא. ביניים בבית ספר כדי לא להגיע רעבים מדי לארוחת הצהרים.
    מכיוון שאתה מתאמן בכדורסל 3 פעמים בשבוע- אני מציעה שהארוחה אחרי אימון תהיה יותר עשירה :2 פרוסות לחם מחיטה מלאה (לא קל) + חביתה או טונה או בשר או גבינה 5% + ירקות
    לא ציינת כמה מים אתה שותה, או בכלל מה אתה שותה- אז רצוי בין 8-12 כוסות מים ליום.
    ובקשר לפיטנס בבוקר- אין שום בעיה.

אשמח אם תעדכן אותי בהמשך
    בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ..

שחר
    29/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה לא עונים לי?

שחר
    31/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו