תעזרו לי בבקשההההה!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תעזרו לי בבקשההההה!!
    לולה
    04/09/2007

היי אני בת 11 ואני שוקלת 41 ק"ג אני מנסה בכול דרך להרזות אבל אני לא מצליחה , דיאטות באינטרנט (דיאטות טובות לידים בגילי) די קשה למצוא ואני ממש מתחננת שתעזרו לי מפני שבגיל זה אין לי ביטחון כלל וכלל ואכפת לי מאוד איך אני נראת והמשקל הוא בעיה גדולה מאוד אצלי!!!! אז לפני חטיבת הביינים אני רוצה להרזות ולהגיע למשקל ולגוף החטוב שאני חושקת בו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנא ממכם תעזרו לי ואני אודה לכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממני לולה.......

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תעזרו לי בבקשההההה!!

הוספת תגובה

• שובה ללולה

ד''ר הגר שפר
    04/09/2007

הי לולה
    לא שלחת לי מספיק נתונים.
    מה הגובה שלך, מה את אוכלת בד"כ, כמה התעמלות את עושה.
    תשלחי לי עוד נתונים ואני אשמח לעזור לך.

מחכה לתשובה
    הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד נתונים.....

לולה
    07/09/2007

הייי הגבה שלי הוא מטר 45 אני מתעמלת הרבה פעמים ביום יש לי הליכון בבית ועוד כמה מכשיר כושר....
    אז לבי"ס אני לוחת בד"כ לחמניה גבינה וזיתם...
    אחרי הבי"ס מקרוני עים גבינה
    בין לבין ארטיק שוקולד ויוגורטים 3%
    אח"כ בארוחת ערב אבל זה לא קבוע אני אוכלת או מרק איטריות או פירה עים אוף וליפעמים אני לא אוכלת בערב.....

זהו אלה הם הפרטים שביקשת....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מיתחננת תעזרו לייי

קרן תורג'מן
    07/09/2007

אני רוצה להשמיןן בקשה אני מיתחננת תעזרו ליייייי אני בוכההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לקרן

שלי ראכמוט
    08/09/2007

הי,
    אם את רוצה להשמין -את צריכה להוסיף עוד אוכל לתפריט, אבל רצוי שזה יהיה מזון בריא.
    למשל אגוזים, שקדים, בוטנים מכילים שומן בריא והרבה קלוריות והם גם לא ממלאים, כך שזה לא יבוא על חשבון ארוחות עיקריות - שבהם את צריכה לאכול בשר ומנת פחמימות וירקות.
    את יכולה להוסיף 100 גרם אגוזים/שקדים/בוטנים ביום. או להוסיף גרנולה , טחינה וחלבה (בריאים ועתירי קלוריות).

בהצלחה
    שלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו