תזונה לתינוקת בת שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לתינוקת בת שנה
    שירלי
    28/08/2009

היי,
    ביתי בת שנה בעוד שבועיים, אני מנסה מגיל 5 חודשים להאכיל אותה במזון מוצק. הילדה מסרבת אכילה, ניסיתי כל מזון ובכל צורה, לבד, מעורבב, טחון, מרוסק וכן שלם, ניסיתי בכפית, ניסיתי לתת לה לבד כשהיא ישובה על כיסא, אך ללא הועיל היא או משחקת או מעיפה את האוכל לכל עבר, ואם האוכל מגיע ממני או מכל אחד אחר היא פשוט סוגרת את הפה וכועסת שאנו בכלל "מציקים" לה. אני מנסה בכל יום פחות או יותר באותה השעה כאשר אחיה אוכל, אני לא רוצה בכוח כיוון שאני רוצה להשניא עליה אוכל, אך אני מתחילה לדאוג... חשוב לציין שהיינו בבדיקה ואני מוסיפה לה כיום למטרנה מעט דייסה ופוליקוס, גם אכילת המטרנה אינה קלה כלל, כמה דק' עד שהיא פותחת את הפה...אני מרגישה שהיא רעבה והיא פשוט מסרבת... כל נושא האוכל הפך לסיוט... אני לא רוצה להיות אמא שרודפת אחרי ילדיה שיוכלו...היא שוקלת 7.5 קילו...
    אשמח לעזרה, תודה מראש וסליחה על המגילה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה לתינוקת בת שנה

הוספת תגובה

• לא קיבלתי תשובה.... תודה

שירלי
    13/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפ ממני

מישהו
    13/09/2009

בסופו של דבר רוב הילדים שההורים שלהם מרעיפים עליהם הררי מזון משמינים בסוף גיל ההתבגרות.
    אז לדעתי עדיף שבגיל קצת יותר מבוגר אל תדחפי לה אוכל, היא תדע כבר כמה היא צריכה לאכול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו