מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לתינוקת בת שנהשירלי28/08/2009
היי,
ביתי בת שנה בעוד שבועיים, אני מנסה מגיל 5 חודשים להאכיל אותה במזון מוצק. הילדה מסרבת אכילה, ניסיתי כל מזון ובכל צורה, לבד, מעורבב, טחון, מרוסק וכן שלם, ניסיתי בכפית, ניסיתי לתת לה לבד כשהיא ישובה על כיסא, אך ללא הועיל היא או משחקת או מעיפה את האוכל לכל עבר, ואם האוכל מגיע ממני או מכל אחד אחר היא פשוט סוגרת את הפה וכועסת שאנו בכלל "מציקים" לה. אני מנסה בכל יום פחות או יותר באותה השעה כאשר אחיה אוכל, אני לא רוצה בכוח כיוון שאני רוצה להשניא עליה אוכל, אך אני מתחילה לדאוג... חשוב לציין שהיינו בבדיקה ואני מוסיפה לה כיום למטרנה מעט דייסה ופוליקוס, גם אכילת המטרנה אינה קלה כלל, כמה דק' עד שהיא פותחת את הפה...אני מרגישה שהיא רעבה והיא פשוט מסרבת... כל נושא האוכל הפך לסיוט... אני לא רוצה להיות אמא שרודפת אחרי ילדיה שיוכלו...היא שוקלת 7.5 קילו...
אשמח לעזרה, תודה מראש וסליחה על המגילה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה.... תודה
שירלי13/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפ ממני
מישהו13/09/2009בסופו של דבר רוב הילדים שההורים שלהם מרעיפים עליהם הררי מזון משמינים בסוף גיל ההתבגרות.
אז לדעתי עדיף שבגיל קצת יותר מבוגר אל תדחפי לה אוכל, היא תדע כבר כמה היא צריכה לאכול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)