מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף משקל אצל בן 6.דקלה30/08/2009
שלום,
בני בן 6, אחוזון 90 בגובה, ואחוזון 97 במשקל.
הילד שלי אוכל בסה"כ בסדר. אין כמעט חטיפים,מיצים, גלידות וכיו"ב.
הבעיה נעוצה דווקא בכמויות - הואאוכל יחסית מהר והרבה.
אני לא מצליחה להשריש אצלו את ההבנה שיש צורך בגבולות בנושא כמויות האוכל. הוא פשוט אוהב לאכול.
פניתי לרופאה, על מנת לקבל ייעוץ של דיאטנית.
פניתי לדיאטנית קלינית מוסמכת לילדים.הדיאטנית שפגשנו הייתה ממש אכזבה.
שקלה אותו, מדדה את גובהו ובסוף "בנתה" לו תפריט יומי.
הסברתי לה שוב שהתפריט היומי שלו בסדר, אבל את נושא הכמויות יותר קשה לי להנחיל בהרגליו, אז זו אמרה לי שצריך להגביל.
כאילו לא ידעתי את זה.
חשבתי, בעזרתכם, למצוא מומחה להשמנת ילדים אצל ילדים, שמדבר אל המח שלהם. שמסביר בצורה כזו שהילד יבין ויישם. משהו דומה למה שעושה (למי שמכיר) ד"ר איידלין למבוגרים.
אשמח לקבל כל עצה והפניה לאנשים המתאימים.
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דקלה
שרית עטיה-שמואלי01/09/2009דקלה שלום
בכל המרכזים הרפואיים מתקיימות קבוצות תמיכה לילדים להרגלי אכילה נכונים.לעיתים במקביל לקבוצות הורים
גם בקופות החולים
מציעה לך למצוא כזו קבוצה שקרובה למקום מגורכם.
לפעמים הקבוצה עושה את ההבדל
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)