מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- h-e-l-pp!!!!!בר08/09/2007
אני לא יודעת מה לעשות......כאילו הכל אצלי בסדר והבי אם אי שלי תקין ממש אני בת 13 שוקלת
45 והגובה שלי 1.47 אבל אני עדיין נראית שמנה וזה מאוד מביך לפעמיים....כבר ניסיתי כמה וכמה
דיאטות ונשברתי.....חשבתי על לנסות את התכנית שפווו רבל אם המחיר גבוהה מדי אני לא אוכל
להירשם מישו פו יודע כמה החוג עולהה..!??!?!?!?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועוד מששו..
בר08/09/2007אני צריכה גם תוכנית אוכל דחחווווףףף!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבר
שלי ראכמוט08/09/2007הי,
לפי מה שאת רושמת את אכן במשקל תקין. ייתכן שאת רק חושבת שאת שמנה, את צריכה ללמוד לאהוב יותר את איך שאת נראית.
פעילות גופנית או חוגים לפעמים יכולה לעזור להעלות את הביטחון העצמי שלך.
אם תכתבי לי עוד פרטים , אולי אוכל לעזור לך יותר
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאילו עוד פרטים תרצי לדעת?
בר15/09/2007כאילוו....אני כן שמנה ואני דיי אוהבת את עצמי....חח...אני בכושר דיי טוב...אבל אני לא אוהבת להתמיד כלומר לעשות כל יום את אותם התרגילים זה משעמם....וכשיש לי מוטיבציה להתחיל דיאטה אז זה נגמר אחרי מקסימום מקסימווום שבוע וגם מעצבן אותי שאני כל הזמן צריכה להכניס את הבטן...וגם שהפנים שלי קצת שמנות וזה נראה כאילו יש לי שבעה סנטריים...ואני יודעת שאני ממש ממש ממש ממש ממש ממש קוטרית אבל אני רוצה להיות ילדה רזה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבר
שלי ראכמוט15/09/2007הי,
כפי שכתבת כשאת מתחילה דיאטה , זה נגמר מהר מאוד, אבל זה בגלל שאת לא באמת צריכה דיאטה.
חבל להכניס את עצמך ואת הגוף שלך למעגל של דיאטות , במיוחד בגיל כל כך צעיר.
אם את מרגישה שאת צריכה להכניס את הבטן- אז תעשי כפיפות בטן ואולי תשקיעי בעיצוב הגוף, אבל לא כדאי למנוע מהגוף שלך אוכל עשאת צריכה עוד לגדול.
גם ברגע שאת מתחילה עם דיאטה ואת יורדת בנשקל, אבל אח"כ עולה שוב- הרבה יותר קשה לרדת במשקל.
לכן עדיף לך להישאר במשקל שלך לאורך זמן מאשר לעשות לעצמך יו- יו עם הגוף (לרדת - לעלות - לרדת - לעלות)
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואוו תודה רבהה מזה עזרת לי.......=]
בר16/09/2007כמה כפיפות ביום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)