מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נוראא רוצה חיים בריאיםמעיין סגל14/09/2007
שלום!
אני בת 14 גובה 1.62 הייתי במשקל 71 עכשיו 63, הקפדתי לא לאכול ממתקים ודברים משמינים וכו'
אני שותה המון מים אך ורק מים.. ועושה כל יום ספורט(כושר גופני,הליכה) עכשיו אני רוצה לרדת עוד..
אבל באורך חיים בריא.. אני נורא נורא רוצה שיהיה לי גוף בריא..
בבקשה עיזרי לי לשנות את חיי לחיים בריאים יותר.. (תפריט או טיפים).
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למעין
שלי ראכמוט15/09/2007הי,
נראה שעשית שינוי יפה בחיים שלך ואת באמת מקפידה על אורח חיים ברי- אכילה נכונה ופעילות גופנית.
אם תפרטי יותר איפה את מרגישה שאת לא חיה אורח חיים בריא אוכל לתת לך טיפים מתאימים.
בהצלחה
שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים בריאים
מעיין סגל16/09/2007אני לא מרגישה שאני מספקת לגופי את הכמות הנצרכת של סידן,ברזל (מאכלים שבונים את הגוף בצורה יותר בריאה).
לפעמים אני אוכלת ממתק או דברים עם הרבה סוכרים ומשתדלת לא בכמויות,ואיני רוצה שכל כך הרבה סוכרים ייכנסו לגופי
האם תוכלי לכתוב לי איזה מאכלים בריאים את ממליצה לי לאכול..
כך שאשנה את חיי לאורך חיים בריא
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשובב.. וסליחה על כל ההודעות
מעיין סגל16/09/2007עוד משהו.. שאלת אותי איפה אני לא מרגישה שאני חיה באורך חיים בריא לא כל כך פירטתי לך אז הינה...
חיפשתי בכמה אתרי אינטרנט על מזון בריא מצאתי כמה מאכלים שהם בריאים ושמתי לב שאני בכלל לא אוכלת מהם בחיי היומיום, וכמו בהודעה הקודמת כתבתי שאני אוכלת מאכלים עם הרבה סוכרים
ובעיקר משמינים..
עם כל המאכלים המשמינים, אני לא חושבת ששתיית מים אכילת סלט וספורט במשך 30-50 דקות ביום זה מספיק בכדי שיהיו לי חיים בריאים
בבקשההההה... אם את יכולה תאמרי לי בדיוק איזה מאכלים בריאים עליי לאכול..
תודהה רבהההה מעיין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למעיין סגל
שלי ראכמוט25/09/2007הי,
מה שחשוב באורח חיים בריא ונבון - הוא בעיקר לגוון, נורא חשוב לאכול מכל אבות המזון. לתת לגוף גם שומנים , חלבונים ופחמימות.
חלק מאורח חיים נבון יותר הוא להימנע ממזונות עתירים בשומן , מטוגנים או שעברו טיגון חוזר בשמן. עדיף להשתמש בבישול או צליה בתנור או אפיה.
כדאי להקפיד על צריכת סיבים תזונתיים, לחם מחיטה מלאה , פחמימות כמו קינוע \כוסמת\ קטניוצ\ בורגול וכו'
לנסות להפחית את תדירות האכילה בחוץ
צריכת ירקות ופירות ושתיית מים גם חשובה
מקווה שקיבלת מענה לשאלותיך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודהה
מעיין28/09/2007תודה רבהההה עזרת לי המון, ואני מעריכה מאוד את עזרתך
שוב...תודה רבהההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיים בריאים
מעיין סגל16/09/2007אני לא מרגישה שאני מספקת לגופי את הכמות הנצרכת של סידן,ברזל (מאכלים שבונים את הגוף בצורה יותר בריאה).
לפעמים אני אוכלת ממתק או דברים עם הרבה סוכרים ומשתדלת לא בכמויות,ואיני רוצה שכל כך הרבה סוכרים ייכנסו לגופי
האם תוכלי לכתוב לי איזה מאכלים בריאים את ממליצה לי לאכול..
כך שאשנה את חיי לאורך חיים בריא
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשובב מעיין
מעיין18/09/2007סליחה על כל ההטרדות ואני יודעת שאני לא היחידה ששולחת לך שאלות אבל בבקשהההההההההההההה אני צריכה את העצה שלך דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדחוףףףףףףףףףף
מעיין24/09/2007מדוע את לא עונה לי לשאלות זה נוראאאאאאאאאאאאאאאאא חשוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)