מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ירדה במשקל והרבה בעיותירון15/09/2007
אז קודם כל שלום לך !
אני ירון וככה הביעיה שלי היא שבמהלך החופש (חופש הגדול)החלטטתי לקחת את עצמי בידים ולרדת במשקל אז הצלחתי לרדת במשקל ירדתי 15 קילו בחודש **וזה מגלל שעשיתי דיאטת רעב והרבה מאוד ספורט
עכשיו מקלים 45 קילו והגבוה שלי הוא 153 ואני בן 14 (דרדס)
השאלה שלי האם זה בסדר המשקל או צריך לרדת עוד ?כי אני עדין רואה שומן בחלק של הבטן
השאלה השנייה שלי היא-שעכשיו כל דבר שאני אוכל אני רואה שהבטן שלי מנופחת כמו בלון נראת וזה מעצבן אותי ואני לא יודע מה לעשות אשמח ליעוץ מימך
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך
ירון15/09/2007דרך אגב עכשיו אני אוכל כל יום 6 תפוחים ו 2 פרוסות לחם קל עם פסטרמה
בחודש האחרון אני גם רואה בעיקר ניפוח בבטן שלי וז מאוד מציק לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לירון
שלי ראכמוט15/09/2007הי,
לפי הנתונים שרשמת אתה אומנם נמוך יחסית לגילך אבל אתה במשקל תקין.
אבל אני מניחה שאתה רוצה עוד לגבוה לכן הדיאטת רעב שאתה עושה - לא מתאימה למצב שאתה נמצא בו. כרגע - הגוף שלך צריך לקבל פחמימות, חלבונים, שומנים, סידן, ברזל ועוד רכיבים חדשים כדי לאפשר לגוף שלך גם לצמוח.
לפי מה שכתבת בהמשך - אם אתה אוכל רק 6 תפוחים ו2 פרוסות לחם עם פסטרמה - הגוף שלך לא מקבל את מה שהוא צריך.
הנה דוגמא לתפריט מאוזן יותר:
א. בוקר
יוגורט/מעדן 1.5- 3% + קורנפלקס/ גרנולה
א. ביניים- בי"ס
2 פרוסות לחם רגילות - עדיף לחם מחיטה מלאה + ממרח: חומוס/טחינה/ביצה/גבינה עד 5%/ פסטרמה
פרי
א. צהרים:
סלט ירקות
מנת פחמימות - כף הגשה
מנת בשר- כגודל כף היד
פרי
א. ביניים:
חטיף קטן או חטיף מיני שוקולד או ארטיק קרח
א. ערב:
2 פרוסות לחם+ ביצה / טונה/סרדינים
ירקות
או
קורנפלקס + חלב
כמובן לשתות הרבה מים, בלי שתיה מתוקה.
בקשר לשאלתך על הבטן- אתה צריך לבדוק אם זה קורה אחרי מאכל ספציפי, ייתכן שאתה רגיש לחלב ואם כן- צריך להתייעץ עם רופא.
בכל מקרה כדאי לבדוק את זה באופן יותר מעמיק.
אשמח אם תעדכן אותי איך הולך לך בהמשך
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)