מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צ'ופרים לפעוטותשמרית18/10/2009
שלום,
בני בן 3. למרות שהוא רזה (אחוזון 20 במשקל), כנראה תורשתי, הוא אוכל מאוד מגוון, אוהב לאכול, סקרן לגבי אוכל, אוהב להתנסות במאכלים חדשים. אוכל הכל - בשר, פירות, ירקות, פחמימות. מה ששמים לו בצלחת. בקיצור - טפו טפו.
שאלתי לגבי צ'ופרים. אחר הצהריים כשאנחנו יוצאים לשחק בגינה אני נותנת לו פרי (טרי או יבש) ואחר כך הוא מבקש "משהו טעים". פעמיים שלוש בשבוע אני נותנת לו צ'ופר - שוקולד קטן, במבה, ביסלי (רחמנא לצלן. מקווה שלא תהרגו אותי). מאחר והוא חשוף לזה בבית (אנחנו לא מחביאים), הוא מסתפק במעט מאוד וחוזר לשחק. חבילה קטנה של ביסלי יכולה לפרנס אותו שבוע, אם לא יותר.
חברתי מסתכלת עליי כאילו אני מרעילה את בני (וגם אמהות נוספות בגן המשחקים). לי ההגיון אומר שאם הוא אוכל מאוזן, אין שום בעיה בצ'ופר מדי פעם. מי צודק??
בבקשה אל תשלחו אותי לתת לו צ'ופרים בריאים. זה לא צ'ופר ואני לא מתכוונת לעבוד על בני (שפיקח מאוד מאוד ויעלה על הניסיון העלוב שלי בעצמו)
האם אמהות שמונעות לחלוטין כל ממתק מילדיהן לא יוצרות חסך??? אני רואה אחר כך את אותם ילדים מחסלים במבה גדולה תוך 3 דקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשמרית
ד''ר הגר שפר19/10/2009הי שמרית
אני חושבת שהגישה שלך לגבי צ'ופרים מאד בריאה, באמת אין סיבה למנוע לחלוטין, בעיקר אם הילד אוכל כמות כל כך קטנה.
אולם, בגלל שהוא כל כך רזה, לדעתי כדאי לנסות לתת לו משהו יותר מזין וממלא כמו שקית עם דגני בוקר, סנדביץ' עם ממרח, מעדן חלב וכו'
יכול להיות שזה יועיל לעליה במשקל, אם גם ככה הוא אוכל נורא מעט מהחטיפים, את יכולה לתת לו אח"כ קצת מהחטיפים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)