שאלה לגבי תינוקת בת שנה וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי תינוקת בת שנה וחצי
    שלי
    31/10/2009

שלום לך
    ביתי בת שנה וחצי שוקלת נכון להיום 10.500 קילו (נאמר לי שבמשקל היא באחוזון 15) ומתפתחת יפה זו לא בעיה הבעיה היא שהילדה מסרבת לגעת בדברי חלב פעם בכמה זמן מוכנה לאכול יוגורט או מעדן אבל לא כל יום וגם א המגוון שהיא מוכנה דל גלומר מוכנה לאכול יוגורט מעודן או לבן וזהו הרוב מעדני חלב מתוקים כמו דני דניאלה וכו' אינה מוכנה. חלב גם אינה מוכנה לשתות בכלל למעט מטרנה שגם זה בקושי.
    לפני שבוע בערך נתתי לה לטעום חלב אורגני וזה שתתה מעט ואת היתר שפכה וגם אם אוכלת חלווה מוכנה לאכול רק סוג מסויים כיצד לשנות לה את ההרגל ואיך ללמד אותה לשתות חלב פרה?
    במשך היום אוכלת בסדר בבוקר ובצהריים ובייניים במעון וערב בבית ובין לבין פירות שהיא מאוד אוהבת חייבים להרגיל אותה למוצרי חלב ולחלב פרה? או להשאיר את המצב כמו שהוא וזה תקין?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שכחתי להוסיף

שלי
    31/10/2009

הבת שלי לא שותה כלום חוץ ממים (מגיל חודשיים לערך נתתי לה מיים כל פעם קצת כי היה קייץ וחם מאוד וכמו שאני צמאה גם היא צמאה זו נקודת המחשבה שלי ועובדה היא בסדר גמור) וגם לא מוכנה לגעת במתוק לוקחת פעם בשבוע שבועים ביס מחטיף מתוק (לא שוקולד) ואז מעיפה. עוגיות מתה על בייבי ביס ועל עוגיות אורגניות. ולא מוכנה לאכול בשר כמעט בכלל רק פעם ב........ ומאוד אוהבת דגים. וחשוב לי לציין שבטיפת חלב אמרו לי שהיא בסדר בעיקרון ואין לי מה לדאוג. אשמח ליותר הכוונה לגבי מוצרי החלב איך להרגיל אותה
    ולמשל לגבי גמדים אין מצב לתת לה כי פעמיים שלוש הקיאה לי אותם אז זה שלעצמו יורד מן הפרק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלי

שרית עטיה-שמואלי
    02/11/2009

הי שלי
    למוצרי חלב תפקיד חשוב בתזונה כיוון שהם ספקי סידן עיקריים. וסידן חיוני לבריאות העצמות.
    אז קודם תנסי מוצרי חלב בוריאציות שונות כמו : פשטידות, אולי גבינות קשות, חבתיות גבינה,לביבות גבינה,דייסה. אם את צריכה מתכונים תכתבי לי.
    מקורות נוספים לסידן: סרדינים,כרוב,ברוקולי,טחינה,שקדים
    אך אין ספק שחלב ומוצריו הם במקור הטוב ביותר - שווה להשקיע את המאמצים שם
    תעדכני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש מספר דברים במוצרי חלב ש

שלי
    02/11/2009

הילדה שלי כן אוכלת כמו גבינה צהובה ופרוסת גבינה מעושנת היא מאוד אוהבת אבל לא נותנת כל יום בגלל הכולסטרול כי יש במשפחה של הגרוש שלי אבא של דניאלה בעית עודף כולסטרול וגם לבן שלו מנישואים קודמים יש עודף כולסטרול. גבינה לבנה מעורבבת עם ביצה קשה גם כן אוכלת אבל לא כל יום כי גם במעון הם אוכלים ביצים
    דיסה היא אוכלת עדין של מטרנה כי זה גם חיוני להתפתחות תאי המוח
    טונה גם מכיל סידן?
    טחינה לבד הילדה לא אוכלת אבל חלווה אחד לימיים שלושה מאוד אוהבת וגם את זה אני מגישה לה רק את האורגני שקדים ממש לא בא בחשבון היא סה"כ בת שנה וחצי וזה מזון מסוכן ביותר עד גיל חמש הרי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו