כיצד לנהוג??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כיצד לנהוג??
    א.
    24/11/2009

שלום רב
    יש לי ילדה בת 7,לאחרונה גבר אצלה התיאבון באופן שמעורר דאגה,
    רציתי לקבל עצה ,איך אוכל לשמור על תזונה מאוזנת מחד ולא לגרום לנזק תדמיתי מאידך,
    אני מסביר לביתי שאכילה מופרזת אינה בריאה,אך לפעמים היא מרגישה אי נוחות לבקש אוכל כשאני בסביבה,אציין שמעולם לא רמזתי ולו רמז קטן בנוכחות ביתי על הרגלי האכילה שלה או על צורתה החיצונית,
    אשמח לתשובה
    א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כיצד לנהוג??

הוספת תגובה

• תשובה ל- א.

ד''ר הגר שפר
    02/12/2009

שלום לך

זה בהחלט נושא רגיש ואני מבינה את הדאגה שלך.

אני נוהגת להדגים לילדים שמגיעים אלי לקליניקה את ודלה של הקיבה שלהם ( כגודל אגרוף רפוי ). זה עוזר להם להבין שהם צריכים לאכול כמויות קטנות בארוחה ולא את הכמויות שההורים אוכלים.
    חשוב שתסביר לה את הנושא ותציין שכאשר אוכלים יותר מהרצוי, זה מקשה על הקיבה ועיכול להזיק לכל מערכת העיכול.
    חשוב לעבוד איתה על אכילה איטית, כדאי גם לשתות כוס מים לפני האוכל, זה גורם לאכילה יותר מתונה.
    יש עוד המון הסברים ורעיונות בנושא תזונה נכונה והרגלי אכילה בספר שכתבתי" מה ילדים צריכים לאכול" אתם יכולים לקרוא אותו ביחד וזה יכול לעזור מאד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו