פתרון לארוחת ארבע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לארוחת ארבע
    נועה
    26/11/2009

שלום,
    בתי בת השנה ושבעה חודשים אוכלת יפה מאוד, אין כמעט מזונות שהיא מסרבת להכניס לפה. היא יחסית גדולה לגילה (84 ס"מ גובה, 13 ק"ג), וחשוב לי מאוד לשמור על תזונה מאוזנת ובריאה, כאורח חיים. כשהיא קמה משנת הצהריים סביב 15:00, היא אוכלת יוגורט לבן עם מלפפונים, וארוחת ערב מלאה (סלט, חביתה, גבינה, אבוקדו ולחם) סביב 18:30-19:00. בערך בחמש היא זקוקה לנשנוש כלשהו, כדי להחזיק עד ארוחת הערב. היא לא אוכלת פירות הדר, ובננה אוכלת בבוקר (מעדיפה לתת לה אחת ביום מחשש לעצירות). לחם נראה לי מיותר, כיוון שהיא אוכלת בארוחת הערב, ואני לא נותנת לה חטיפים דוגמת במבה.
    מה אפשר לתת? חשבתי על ברנפלקס, וכרגע נראה שבסדר לה עם זה, אבל אני מחפשת תחליפים נוספים. בקיץ נחזור לפירות, וזה יספק.
    אשמח לרעיונות לא רווי קלוריות, לא מוצרים מעובדים, וכאלה שיתרמו מבחינה תזונתית.

תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פתרון לארוחת ארבע

הוספת תגובה

• תשובה לנועה

ד''ר הגר שפר
    02/12/2009

רעיונות לארוחת ארבע:

רסק תפוחי עץ

תפוח עץ אפוי

מעדן גבינה ותותים

1/2 פרוסת לחם עם ריבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו