ילדה בת שלוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שלוש
    גלית
    25/09/2007

שלום בתי בת שלוש שוקלת 13.5 וגובהה 88 ס"מ
    הבנתי שהיא נמצאית באחוזון התחתון מבחינת משקל
    רציתי לשאול אם זה נכון וכיצד אני יכולה להעשיר את התפריט שלה מבחינה קלורית על ידי מאכלים בריאים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת שלוש

הוספת תגובה

• תשובה לגלית

שלי ראכמוט
    26/09/2007

שלום,

ביתך נמצאת אכן בטווח האחוזונים התחתונים מבחינת המשקל והיא גם נמצאת באחוזון המתאים לגילה בגובה.
    ישנם מזונות עתירי קלוריות ובריאים - כמו חלבה, טחינה, אגוזים, שקדים , בוטנים (מציעה להיזהר לפני שנותנים- לבדוק אם אין לה בעיה לבלוע אותם), גרנולה, פירות יבשים, כל המזונות הללו מכיוון שבדרך כלל הם גם לא משביעים, הם יכולים לבוא כתוספת בין - בין הארוחות.
    הבעיה שלפעמים גם אלה מאוד " מפוצצים" את הילדים שגם ככה בעייתים באוכל ולכן אולי עדיף להעשיר את המזון שלה בדרך אחרת- כמו להכין ארוחת צהרים ולהוסיף 2 כפיות שמן למנה שלה בנוסף לכף שמן בסלט או אגוזים או למרוח לה לבית ספר טחינה או אבוקדו ולא גבינה או להכין פשטידה ולהכניס בפנים אגוזים או שקדים טחונים.

שיהיה בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו