מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודף משקל לילד בן 9מיכל15/12/2009
הבן שלי בן 9, נמצא בעודף משקל. הבעיה מורכבת משני חלקים: 1. הוא אוהב לאכול, אוכל ובעיקר פחמימות. 2. יש לו קושי מוטורי, של סירבול ובעיית שיווי משקל, בעקבות כך כל פעילות ספורטיבית מורכבת עבור.
כיום הוא נמצא בחוג שחיה, ובמסגרת של אומנויות לחימה.
אנחנו מאד מודעים לנושא התזונה, ומשתדלים לשמור על מסגרת מסויימת של גבולות.
התייעצתי עם תזונה שאמר שאין אפשרות לעזור עד גיל 14 בו הילד מבין ומגלה מוטיבציה.
אני בטוחה שניתן לעשות עוד, למען ירידה שמשקל והגעה למשקל תקין.
חשוב לציין שהילד שמח, מרגיש בנח עם עצמו ועם גופו. הוא מאד קשוב ופתוח לשמוע על מזון בריאותי, אבל בפועל הוא לא מצליח ליישם - לדוגמא במסיבת חנוכה הוא אכל 4 סופגניות קטנות.
האם ניתן ליצור מסדרת של תפריט מתאימה, לגילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל
שרית עטיה-שמואלי21/12/2009הי מיכל
מציעה לך לחפש לו סדנא להרגלי אכילה נכונים המיועדת לילדים. בדר"כ סדנאות כאלו שבנויות טוב ומונחות ע"י אנשי מקצוע - מטרתן שמירה על המשקל (כי הילדים גבהים) ואימוץ הרגלי אכילה נכונים.
אני יודעת שיש בשניידר סדנאות כאלו שמשולבות עם פעילות גופנית ,מאוד מוצלחות. אני בטוחה שיש בעוד מקומות. שווה לנסות
יש הרבה ילדים שטיפול בקבוצה מביא אותם להרתם למשימה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שרית
מ.א25/01/2010תודה על התשובה המהירה.
המצב הוא לא קריטי, אני רק רוצה לבדוק את עצמי.
לוודא שאני לא מפריזה בדברים מסוימים או מחסירה אחרים.
לא הייתי רוצה לגרום לו לחשוב שיש לו בעייה או להפוך את האוכל לנושא בעייתי.
אני מחפשת משהו כללי למדי כמו טבלה למשל.
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה ! יותר מידי מיכליות
מ.א25/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)