תפריט לבן 8.5 חוד'

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט לבן 8.5 חוד'
    הילי
    17/12/2009

היי,
    בני בן ן 8.5 חוד', יונק ואוכל מרק ירקות עם עוף בצהרים,
    בוקר-יונק
    10- אוכל חצי תפוח או אבוקדו עם עגבניה
    13-13:30- מרק ירקות עם עוף
    יונק
    יונק

לפני השינה יונק- אתמול סוף סוף שתה 180 מטרנה לפני השינה במקום הנקה
    (נלחמנו הרבה שיתרגל לבקבוק..)

הוא לא מסיים את המוצקים ורוצה השלמת ציצי- וגם הרבה בין לבין -ציצי
    אני מרגישה שזה לא מאוזן וקבוע כל הארוחות וההנקה וגם לא יודעת איך לגוון לו ובמה
    ואיך אפשר לעשות קצת סדר..
    אשמח לחוות דעתכם,
    תודה,הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט לבן 8.5 חוד'

הוספת תגובה

• הילי

שרית עטיה-שמואלי
    21/12/2009

הי הילי
    הייתי מתחילה משני דברים-
    הראשון להוסיף עוד ארוחת מוצקים אחה"צ . אולי ביצה עם משהו
    או יוגורט (אפשר כבר ב 9 חודשים)
    השני לנסות לעשות הפסקות בין הארוחות. אני יודעת שזה קשה אך נסי בהדרגה להגדיל את הטווח בין ארוחה לארוחה . עד שתגיעי ללפחות שעתיים ללא ציצי לפני ארוחת מוצקים.
    אנני יודעת באילו טווחים הוא יונק עכשיו אך נסי להגדיל כל פעם את הזמן ברבע שעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה- שאלת המשך..

הילי
    29/12/2009

קודם כל תודה רבה על התשובה,

בהמשך לתגובתך- הוא יונק כל שעתים בערך, בחודש האחרון בקושי אוכל מוצק
    אפילו שפעם ניסיתי לתת לו את המרק עוף אחרי שלא ינק או אכל 3 או 4 שעות, לא רצה מוצק רק ציצי או מטרנה.
    גודלות לו עכשיו השינים העליונות- אך האם זו סיבה לכך שכבר אין לו עניין במוצק ?

ניסיתי גם הרבה דברים חדשים: אורז עם עדשים, גבינה לבנה, קוטג', פתי-בר..- שום דבר לא עניין אותו
    גם תפוח-עץ שפעם אכל (תפוח מגורד בפומפיה)- כבר לא ממש רוצה, מידי פעם כן אוכל אבוקדו עם עגבניה..

האם אני צריכה לדאוג או שיכול להיות שתהליך צמיחת השיניים הקדמיות קצת ארוך ומציק וזאת הסיבה? אני קצת לחוצה כי אני רואה את התפריט שאוכל תינוק בן 9 חודשים ואנחנו לא קרובים לזה בכלל..
    בטיפת חלב אמרו שהוא בסדר שהוא שומר על אחוזון קבוע 10-25, אבל אני דואגת מזה שבהתחלה הוא היה מאוד סקרן ואהב לנסות אוכל מוצק וחדש ועכשיו הוא לא מביע בכלל עניין ורוצה רק ציצי או בקבוק,
    אשמח לחוות דעת,
    תודה רבה,
    הילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו