מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאכול נכוןאופיר02/01/2010
בעית התמודדות עם בני בן השנתיים וחודשיים אשר אינו מוכן לאכול ארוחה מסודרת ומזינה אלא רק נשנושים כמו ביסקווטים עוגיות קורנפלקס -בטעם שוקולד כמובן - וכו' , הוא אינו אוכל עוף , נראה שהוא פשוט לא אוהב את זה למרות שהכנתי לו בכול מיני סוגים כמו קציצות,שניצל ובמרק , אבל הוא תמיד בשלו טועם ומוציא מהפה , לפעמים הוא אוכל בשר בקר כמו קציצות אבל זה גם לעיתים רחוקות , מוצרי חלב הוא אוהב ואוכל אבל גם לא יותר מידי כמובן והוא חוזר לנשנושים שלו , אני מודעת שזה לא בסדר ומנסה כמה שיותר לא לתת לו וגם בכלל שלא יהיה בבית כול מיני נשנושים , ניסתי כמה ימים למנוע ממנו כול מיני נשנושים ופשוט שיהיה לו רק אוכל מסודר ומזין , אבל הוא בשלו ומוכן להיות רעב ולא לאכול ,אבל אני זאת שנשברת שהוא הולך לישון והוא אומר לי שהוא רעב ורוצה לאכול - מאוד קשה לי לתת לישון שהוא רעב ולכן אני מביאה לו את הנשנושים שלו.
זה מאוד מתסכל אותי , גם שהילד שלי לא אוכל אוכל מזין ובריא ,שלא נדבר על בשר ועוף שאני יודעת שזה מאוד קריטי , וגם כול האוכל שאני מכינה ומבשלת שבסוף אני זורקת לפח.
אשמח לכול עיצה שתוכלו לתת לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
שרית עטיה-שמואלי10/01/2010המצב שאת מתארת אכן מתסכל מאוד . מציעה לך לפנות לדיאטנית ילדים דרך קופת החולים
היא תעזור לך לבנות תפריט מתאים לילדך ותתן כלים להתמודדות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)