מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה...שני04/01/2010
שלום,
כמה אני צריכה לשקול אם אני בת 12 והגובה שלי הוא 158?
וגם בנוסף אני עושה פעמיים בשבוע ספורט וביום שבת אני רוכבת על אופניי כביש.
כמה אני אמורה לשקול ואיך אפשר לחטב את הבטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליאור
שרית עטיה-שמואלי10/01/2010הי המשקל המתאים לגובה וגילך הוא 46-51 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ועוד משו....
ליאור12/01/2010תודה רבה על כך שענית לי...ויש לי עוד משו..
אני שוקלת 55 ואני רוצה לרדת ל48 תוך כמה זמן אני יצליח לרדת? והאם את יכולה להביא לי תפריט שתתאים לגילי?
שוב תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
שרית עטיה-שמואלי16/01/2010הי ליאור
אין תפריט אחד שמתאים לכולם ,תפריט נבנה על סמך המון המון נתונים שלך .
ולכן אוכל לכתוב לך כמה כללים לתזונה נכונה
נסי במשך שבוע לכתוב מה את אוכלת כולל כמויות ואנסה לעזור לך משם
באופן כללי, לתזונה בריאה, מומלץ לאכול 3 ארוחות עיקריות הכוללות פחמימות, חלבונים וירקות ועוד 2-3 ארוחות ביניים קטנות כמו יוגורט, פירות, כריך וכד'.
את צריכה להחליט על הרגל אחד שאת רוצה לשנות או הרגל חדש שאת רוצה לאמץ ולהתחיל ליישם אותו. הנה מספר רעיונות:
להפסיק לשתות שתייה מתוקה
לאכול לפחות 5 פירות וירקות ביום
לאכול יותר מזונות עשירים בסיבים תזונתיים (לחם מחיטה מלאה, אורז מלא וכד')
לאכול לפחות 3 מנות של מוצרי חלב
להפחית באכילת חטיפים וממתקים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והנה התפריט שהמצאתי זה טוב?
ליאור16/01/2010בוקר: חצי כוס של פיטנס עם חצי כוס חלב 1%.
כוס תה ירוק.
ביניים-הפסקה ראשונה-לחמניה מלאה עם שתי כפות סקי 3% ועגבניה.
ביניים הפסקה שנייה-תפוח
צהריים- חצי כוס אורז פסטה מחיטה מלאה,פתיתים או אורז, שניצל או עוף או האוכל של אמא שלי,מלפפון עגבניה וחסה עם כפית שמן זית.
ביינים-כוס תה ירוק,תפוח וחטיף אנרג'י.
ביינים-כוס תה ירוק.
ערב-2 כפות קוטג' או סקי,עגבניה ומלפפון,טוסט או חביתה.
ביינים-כוס תה ירוק עם תפוח.
וזה בסדר שאני הולכת מהבצפר הביתה כל יום ברגל וגם שאני עושה 3 סטים של שכיבות בטן?
שוב פעם תודה
ליאור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאור
שרית עטיה-שמואלי21/01/2010הי ליאור
התפריט נראה בסדר גמור
הייתי מוסיפה עוד יוגורט אחר הצהרים
ועוד פרי במהלך היום
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)