אכילה מופרעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה מופרעת
    אביבית
    27/01/2010

בתי בת 2.5 אוכלת יפה מאד שמגישים לה את האוכל היא אינה מסרבת אף פעם לאכול אבל אוכלת בצורה מופרעת מפילה את האוכל על הריצפה וכשנגמר מהצלחת מרימה מהריצפה ואוכלת , בגן מגישים לה אוכל והיא אוכלת את שלה אבל גם חוטפת אוכל לילדים אחרים מהצלחת , שאני מגישה לה חצי סנביץ והיא באמצע אכילה אני מגישה לה את החצי השני אז את מה שיש כבר בידיה זורקת על הריצפה ורוצה את החצי השני
    האם זה הפרעה מסויימת או שיחלוף בעצמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה מופרעת

הוספת תגובה

• לאביבית מענת

ענת מטיאש
    27/01/2010

שלום אביבית
    את מצינת התנהגות אכילה מעט אגרסיוית יש לבדוק מההמניעים הרגשיים שגורמים לילדה להיות אגרסיוית האם יש שינוי בבית אולי הולדת אח או כל שינוי אחר כמו כן יש לדבר אל הילדה ולאמר לה בנחת שיש לסים את הפרוסה הראשונה ורק אחר כך את השניה.בגיל זה יש רצון מאד גדול לחוות את העולם לבד כך שאני מניחה שזה יחלוף רק יש לברר את השינוי אם יש בעיה רגשית שמלווה כי האוכל בדרך כלל מבטא גם את הרגשות בבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו