תפריט יומי לבן תשעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט יומי לבן תשעה חודשים
    מיטל
    03/02/2010

שלום לך!
    בני בן 9 וחצי חוד' ושוקל בסביבות ה11 ק"ג, גובה 75 ס"מ. אני מקבלת תגובות רבות של "הוא גדול" ורציתי לברר אם המזון שהוא אוכל במהלך היום נורמלי ואיך - אם בכלל לשפרו.
    בוקר 07:00 - אוכל סימילאק 24 מ"ל
    11:00 - אוכל בסביבות 300 מ"ל פירות (שמורכב מבננה, תפוח, וחצי קטן אגס וחצי, תות וחצי קלמנטינה)
    15:00 - אוכל 2-3 קציצות עוף עם קישוא, בצל וגזר / בטטה + מרק (בערך 4 כפות)
    19 - ארוחת ערב - אוכל 3 פעמים בשבוע ביצה + אבוקדו וגבינה ובשאר הימים אני מתלבטת מה אפשר לתת בינתיים נותנת סימילאק 240 מ"ל / דייסה

האם זה בסדר?
    תודה רבה,
    מיטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לבן תשעה חודשים מענת

ענת מטיאש
    05/02/2010

שלום רב
    בנך נמצא באחוזון חמישים משקל לגובה ועדין אינו הולך ולכן הוא נראה שמן אך אין לך סיבה לדאגה .מבחינת התזונה שתארת זה בסדר כל פעם שצמא יש לתת מים ולא עוד חלב או שתיה מתוקה.
    את הפירות מספיק לעשות מ2 פירות ולהוסיף כפית שמן פשתן או כף טחינה כמקור לחומצות שומן יוניותואומגה 3
    לדעתי הוא עדין לא מוציא מספיק אנרגיה כי כנראה עוד לא פעיל אני מציעה לחכות לגיל שנה ולהתעדכן שוב בעקומות גדילה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו