מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרתך הגר שפר, בדחיפות רבה!חסוי.09/10/2007
שלום לך הגר, אני בת 10 וארבעה חודשים, בכיתה ה' ושוקלת 65.1 .
זה לא ממש רציני בגלל שהגובה שלי הוא 1.56, אבל אני אכן גדולה יחסית לכל ילדי כיתתי וכולם משמיצים אותי ומעליבים אותי. אני אוכלת תפוחי אדמה[צ'יפס], במבה, תפוצי'פס, איטריות, מעדנים לא דיאטטים, קולה, שניצל תירס, נקניקיות סויה ועוד דברים משמינים אחרים,
אני צמחונית והתחלתי בזה לפני שבועיים, אני לא שבעה ללא בשר אבל לא מוכנה לאכול חיות, אנא, תני לי תפריט צמחוני, אני חייבת את עזרתך בדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, עוד משהו,
חסוי.09/10/2007זאת שוב אני, תראי הגר, כל הילדים בכיתה שלי נמצאים בשכונה אחרת שצריך ללכת חמש-שש ק"מ בשביל להגיע אליה, בשכונה שלי גרים רק 2 ילדים בנים כך שאין לי עם מי לעשות ספורט ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחסוי
ד''ר הגר שפר09/10/2007שלום לך
לדעתי חבל שהפסקת לאכול בשר, יותר קשה לרדת במשקל בדיאטה צמחונית אבל אני אתן לך דוגמא למה כן כדאי לאכול:
בבוקר:
יוגורט
ארוחת עשר:
סנדביץ עם ביצה או גבינה
ארוחת צהריים:
במקום בשר תאכלי תחליפי בשר עדיף את ה"חזה עוף" של טבעול + כוס תוספת + ירקות
או צלחת עדשים /גרגירי חומוס / שעועית ברוטב עגבניות
ארוחת ביניים:
קרטיב או קרמבו או פרי
ארוחת ערב:
חביתה עם גבינה לחם וירקות ולקינוח פרי
או
שניצל תירס עם קוטג' וירקות.
לגבי ההתעמלות אפשר לעשות בבית או להרשם לחוג טוב.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)