עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    חסוי...
    11/10/2007

שלום, אני הייתי מעוניית עם הייתן ממליצות לי על תפריט תזונה נכון
    ואיך לשלב זאת עם פעילות גופנית וכמה שעות צריך פעילות גופנית וכמה פעמים בשבוע..

אני הרבה פעמים ניסיתי לרדת מעט במשקל אך אני מתייאשת אחרי שבוע
    אלו הנתונים שלי:

משקל: 50
    גובה:1.56
    האם המשקל שלי תקין?
    עדיין יש לי קצת בטן שאני מתקשה להוריד וגם קצת שומנים בצדדים של הבטן איך אני נפתרת מזה??

אני ישמח עם תעזרו לי..
    תודה רבה ...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• תשובה לחסוי

שלי ראכמוט
    12/10/2007

שלום,
    דבר ראשון את לא צריכה לרדת במשקל בכלל!! והמשקל שלך תקין.
    פעילות גופנית מתונה רצוי לעשות פעמיים- שלוש בשבוע במסגרת של חוג או הליכה או אופניים.
    אשמח אם תרשמי לי דוגמא של 3 ימים מה את אוכלת ואז אני אוכל לתת לך תפריט שיותר מתאיים לך שיעזור לך לשמור על משקלך הנוכחי
    פעילות גופנית רצוהי להורדת הבטן יכולה להיות כפיפות בטן.
    בהצלחה
    שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשלי- תשובה ממני לקבלת תפריט

חסוי...
    13/10/2007

התפריט הימו שלי הוא:
    בוקר: מעדן או דגנים עם חלב יש ימים שאני כלל לא אוכלת בבוקר משום שאני ממהרת לביה''ס

אין אצלי דבר כזה ארוחת 10- אני לא לוקחת אוכל לביה''ס

צהוריים: חזה עוף+פתיתים בערך 3 כפות של פתיתים (אני לא אוכלת שום סוג של בשר אחר חוץ מחזה עוף. לא מטוגן.) או ירקות מבושלים כגון: כרובית או קישואים ויש ימים שבצהוריים אני אוכלת רק פתיתים ולפעמים גם אני אוכלת חביתה בצהוריים עם ירקות וגבינה.

לפעמים אם אני רעבה אז ארוחת ביניים שלי זה פרי.

ערב: עם אני לא אוכלת בצהוריים את החביתה אז בערב זה חביתה עם כמה חתיכות של ירקות וגבינה או קוטג' או שבערב אני אוכלת כמו בבוקר מעדן או גדנים ואחרי האחרוחה הזאת אני מתחילה סתם לנשנש כמה עוגיות ובעיקר עם יש שוקולד (אני מכורה לשוקולד!) אני חושבת שיש לי גם יתרון מסויים אני כמעט ולא אוכלת חטיפים או הסוכריות גומי האלה רק מלהסתכל על זה אני מרגישה שאני משמינה אז אני כמעט ולא נוגעת בזה אבל עוגות אני כן אוכלת
    אני אוכלת בעיקר בלילה עוגות ומעדנים.
    הערות: אני מתחילה דיאטה במשך היום ובלילה אני נשברת
    אני לא אוכלת כמעט לחם אלה עם כן הוא שחור
    אני אובת לאכול מעדנים יש ימים שאני אוכלת יותר מ-3 מעדנים ביום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת המשך לחסויה

שלי ראכמוט
    17/10/2007

שלום שוב,

כפי שרשמתי - את לא צריכה לרדת במשקל, אבל אם תשני לך מספר דברים באכילה ותתחילי לאכול בצורה שונה ויותר מזינה אולי תוכלי גם להימנע מאכילת העוגיות.
    מומלץ לאכול כל 3-4 שעות, כלומר 3 ארוחות עיקריות ובערך 2-3 ארוחות ביניים יותר קטנות, לכן כשאת מוותרת על ארוחת בוקר- את מפסידה רכיבים תזונתיים חשובים.
    ארוחת בוקר טובה יכולה להיות כוס קורנפלקס עם חלב או פרוסת לחם + גבינה עד 5% או יוגורט
    רצוי לאכול בארוחת עשר בבית ספר- כריך
    ואז בארוחת הצהרים בבית- להקפיד על כל יום חזה עוף , ירקות זה מצוין- אבל כדאי אולי לאכול 3 כפות גדושות ולא קטנות של תוספת (כדי שאח"כ לא תנשנשי ) וכדי שתהיי שבעה ושיהיה לך כוח לעשות פעילות גופנית.
    ארוחת ביניים היא מאוד חשובה - כדי שתפסיקי לנשנש : זה יכול להיות פרי או 2 פירות + מעדן או שוב כריך
    ארוחת ערב שלך - צריכה להיות מורכבת גם מ1-2 פרווסת לחם + ממרח/ביצה/טונה+ ירקות כדי שתשבעי .
    אם את מרגישה צורך אח"כ לעוד משהו מתוק- את יכולה לקחת לך עוד פרי או מעדן או חטיף בריאות או 2 עוגיות .

אשמח אם תעדכני אותי בהמשך איך הולך לך
    בהצלחה
    שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו