מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרהמיכל13/10/2007
היי אני מיכל ואני צריכה עזרה
אני בכיתה י' ויש לי "כריות יריכיים" והן ממש מציקות לי בבטן אני רזה אבל היריכיים שלי קטסטרופה
אני בכיתה י' ואני 1.54 (כולם אצלנו עם תחת גדול זה תורשתי) ואני שוקלת 47 וחצי .
אני רוצה לרדת חמש קילו בכדי שהכריות יריכיים ירדו לי .
כמה שיגידו לי לעשות ספורט אני לא עושה יותר מידי לא הולך לי זאת אומרת אני רושומה למכון כושר אבל לא יוצא לי ללכת יותר מפעם בשבוע ולפעמים גם זה לא =/ אז אני מעדיפה להוריד באוכל.
הבעיה שלי זאת ההתמכרות למתוק !! בזמן האחרון התחלתי לאכול 600 קלוריות ביום.. אני אתן לך את התפריט היומי שלי
בוקר : (10 וחצי) ברנפלקס כוס אחת
צהריים: כוס של: אורז \ פסטה
או : חזה עוף (שזה ממש מגעיל כי זה בתנור) \ רגל של עוף
בשש: ארטיק דיאטטי שוקולד
בערב: סלט עם קוטג' 3%
אני עם הדיאטה הזאת כבר שבוע אבל בשלושה ימים האחרונים אני חרגת היום משל חרגתי ל700 ואתמול ושלשום ל850 ואני מרגישה נורא !
אשמח אם תעזרי לי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה למיכל
שלי ראכמוט14/10/2007שלום לך,
לפי הנתונים שרשמת - את נמצאת המשקל תקין ואין שום זיבה שתעשי דיאטה של כל כך מעט קלוריות - במיוחד לא בגילך.
לצערי- בדרך זו, את יכולה לפגוע בגופך ובבריאות שלך , ואולי אפילו להפסיק לקבל מחזור.
עדיף שתעשי ספורט- שיעצב את גופך ותחזרי לאכול נורמלי- הנה דוגמא לתפריט יותר מאוזן:
בוקר : לפני הבית ספר- כוס- כוס וחצי ברנפלקס עם כוס חלב
ארות ביניים בבית הספר: כריך מ2 פרוסות לחם + ממרח + ירקות
ארוחת צהרים: כוס תוספת :אורז/פסטה/קוסקוס ועוד..
חזה עוף/ שניצל/ 2-3 קציצות /רגל של עוף
וסלט או ירקות חתוכים או מבושלים
ארוחת ביניים:
פרי או ארטיק דיאטטי שוקולד או במבה קטנה של 25 גרם או פרוסה + ממרח
ארוחת ערב:
1-2 פרוסות לחם + ביצה/טונה/קוטג'/גבינה/גבנ"צ
ירקות
וכמובן לשתות בעיקר מים
אם תקפידי על התפריט- יהיה לך גם יותר כוח לעשות ספורט. (נורא קשה להתעמל בתפריט עם כ"כ מעט קלוריות כמו שאכלת).
אני יודעת שקשה עכשיו להתחיל לאכול - אבל זה יהיה לך יותר בריא, אם את צריכה עזרה נוספת - או אם משהו לא ברור שמח אם תפני אלי שוב.
בהצלחה
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)