מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה=>02/04/2010
מה עושים כשלא אוהבים לאכול כלום בפסח?
לא מצות,לא משתגעת על תפוחי אדמה פעם בשבוע בשר עוף השאר זה חביתות ירק מעדנים 0-3 אחוז פריכיות חלב ירקות ופירות
לא אוהבת דגים ,בשר אוכלת רק כי אמא רבה איתי
אני בת 16.5 שוקלת 60 גובה 173
אני אוכלת בערך: 4פירות 3 מעדנים 5 פריכיות דקות ירקות כפית שמן ביצה ביום חלב בערך 250 מ"ל גלידה דלת שומן 50 ק"ק ליחידה אני אוכלת 2-3 אני מרגישה שיש לי סוכר נמוך אני הרגל נרדמת לי סחרחורת חולשה ואני חייבת לאכול שוקולד קטן ..או סוכריות גומי 2-3 יח' אני לא שותה עם סוכר והפירות בעלי השפעה קצרה מאד
השינה גרועעעע ..קמה כל יום ב 6.30 ומתעוררת מלא והולכת לישון ב 11 כל היום עייפה אני משתגעתתתתתת .. בנוסף בגלל שאני לא מקבלת מחזור אני שותה גלולות לדעתי די חזקות בגלל שירדתי 75 קילו בשנה וחצי שנתיים ...
אני השמח עם תוכלו לעזור לי בתפריט מתאיםם ... אני גם שותה שוקו מ 100 מל חלב וחצי כפית קקאו
אני שותה נס ותה בערך 3 כוסות ביום בדר"כ אני צורכת 1500 קק .. ועכשיו רק 1300+- וזה ממש משפיע .. ולפעמים שאני רואה שהגעתי מאד נמוך מבחינה קלוריותת אני דוחפת בכח חטיף במבה או משהווו אני לא יכולה יותר אני חלשה תמיד קר לי ואמרו לי שטבעי למי שיש סוכר נמוך משתין המון ואני נכנסת איזה 7-8 פעמים לשירותים והבטןנפוחה מה עושים? אני אכלתי קניידלעך ולא אהבתי דגים רק טונה במים ובתוך סלט וזה קורה פעם ב שבועיים .. בבקשה תעזרו לי עם תפריט שמכיל גם ממתקים בגלל סוכר נמוך מכיון שפירות לא עוזרים וניסתי מצה עם שוקולד לארוחת ערב ולא מתתי על זה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעות
שרית עטיה-שמואלי04/04/2010הי
לפי מה שכתבת אני מבינה שאת מודעת היטב למה שאת אוכלת.
אין פתרון פלא . ממליצה לך בחום ולאו דוקא קשור לפסח להתיעץ באנשי מקצוע כמו דיאטנית דרך קופת החולים כדי להתאים לך תפריט שמתאים לך .
לגבי פסח - מה עם אורז ? תירס ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרעות מענת
ענת מטיאש06/04/2010רעות שלום
למי שיש סחרחורת כדאי ראשית לעשות בדיקות דם
ולכן מה שמומלץ לראות ממה נובע ירידות הסוכר ואז לאזן עם תפריט עדיף עם פחממות מורכבות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)