מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריכה עזרה =/שחר20/10/2007
היי,
אני שלי הגובה שלי 1.64 ומשקל 63 אני רוצה להרזות בערך 6 ק"ג וממחר אני רוצה להתחיל דיאטה..
הדיאטה שקבעתי לעצמי זה ללכת בערך 3 פעמים בשבוע לחדר כושר ושם לעשות שעה הליכה בהליכון +חצי שעה באופניים אירוביות.
התפריט שקבעתי לעצמי הינו:
א.בוקר: כוס אחד של שוגי עם חלב (ממלאה כוס חד פעמית).+ בבי"ס סנדוויץ' עם לחם רגיל עם ממרח כל שהוא ( טונה, סלט ביצים, חומוס, גבינה וכ"ו).
א. צהריים: מנת בשר+ 3 כפות פחמימה כל שהיא +חצי עגבניה (זה הירק היחידי שאני אוכלת וגם אותו בקושי)
אחרה"צ: ארטיק קרח.
ערב: מעדן דיאט 0% + פרוסת לחם אחת עם גבינה.
האם התפריט שלי בשילוב הספורט טוב לדיאטה?
כמה בערך אפשר להוריד מהתפריט הזה בחודש?
תודה רבה,
שלי (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לשלי
ד''ר הגר שפר22/10/2007הי שלי
התפריט שהכנת לעצמך הוא לא מספיק מזין.
עדיף בבוקר לוותר על השוגי ולאכול יוגורט עם כף גרנולה או 2 כפות ברנפלקס.
לארוחת עשר כדאי לקחת 2 סנדביצ'ים מלחם קל , אחד לעשר ואחד ל- 12:00 עם: גבינה, ביצה, טונה או פסטרמה.
בצהריים את יכולה לאכול: מנת בשר + 4 כפות תוספת + קרטיב או קרמבו לקינוח.
אחה"צ: משקה יוגורט או כוס חלב או 1/2 כוס בביגלה עם גבינה
ארוחת ערב: ביצה קשה + גבינה + פ' לחם וירקות
או 2 טוסטים מלחם קל ועמק לייט
לגבי הפעילות הגופנית:
כדאי לעשות סה"כ בשבוע 6-7 שעות שבועיות, כולל שיעורי הספורט בבית הספר אם את משתתפת.
קצב ירידה טוב: 1-2 קילו בחודש.
בהצלחה
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)