מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפריט חלבוניתאופיר29/04/2010
שלום אני אופיר ואני מיתאמן כל ערב אני יודע שצריך לאכול דברים עם חלבונים כי החלבון ניחנס לשריר אבל אני לא יודע איזה אוכל כדי לי לאכול אחרי כל אימון שיקנס לי הרבה חלבונים לשריר ויחזק אותי במהרה אם את או אתה יכולים להכין לי תפריט חלבונים שאני יוכל כל ערב אחרי האימון ושהוא יחזק אותי במהרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אופיר
שרית עטיה-שמואלי29/04/2010הי
תוך חצי שעה עד שעה מתום האימון יש לספק לגוף חומרי מזון, שיאפשרו לו להתאושש, לבנות מחדש את מאגרי האנרגיה ולשקם את השרירים והרקמות שנפגעו.
מומלץ לאכול שילוב של פחמימות שספיגתם מהירה (כמו דגנים וכד'), יחד עם חלבונים (בשר בקר רזה, עוף, טונה, ביצים, גבינות רזות, קטניות). דוגמאות לארוחה אחרי אימון
חצי שעה עד שעה וחצי אחרי אימון
כוס חלב +כוס דגני בוקר
כריך משתי פרוסות לחם מלא עם פרוסת גבינה צהובה וכוס חלב
יוגורט עם פרי
כריך עם חביתה וירקות/או בשר רזה
כוס אורז+ חתיכת בשר
בתאבון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)