מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מודאגתחסוי29/04/2010
שלום רב!
בתי בת ה-4 ושלושה חודשים שוקלת 20 קילו וגובה כמטר. היא נראת מלאה בעיקר באזור הבטן. אך רק אחרי האוכל הבטן מתנפחת אפילו אחרי כמות קטנה. בבוקר הבטן די שטוחה. הבעיה היא שהיא פעילה מאוד והיא לא אכלנית גדולה. בבוקר היא אוכלת רק בגן פרוסה ב-10.00 ואז רק אחרי 4 ארוחת צהריים קטנה ואולי בערב פרוסה או יוגורט. התפריט לא ממש מגוון כי היא מסרבת לאכול הרבה דברים. בינהם פירות. חטיפים אני לא נותנת הרבה. היינו שנה וחצי אצל דיאטנית שלבסוף נכנעה כי לא מצאה סיבה למשקלה הגבוה. היינו גם אצל אנדריקונולוג ועשינו בדיקות דם לבלוטות תריס אך הכל תקין.היא במשקל גבוה מאז שנולדה (במשקל 4.176). אציין שאני ובעלי לא סובלים מעודף משקל. ואני בכלל בתת משקל רוב חיי. (1.62 /.47 קילו) מה יכולה להיות הסיבה למשקלה הגבוה? היא מאוד חכמה ובוגרת לגילה. ו מתחילה להיות מודעת לגופה ואני מפחדת שהיא תסבול מערכה עצמית נמוכה.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למודאגת
ענת מטיאש03/05/2010שלום לך
האם היא אוכלת ירקות? לא צינת ומה לגבי פירות וחלבונים משום מה התפריט שלה נראה מאד דל תפרטי יותר במשך 3 ימים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)