מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה ו7 חודשים- אוכל ויציאותטלוש05/05/2010
שלום רב,
בני בן שנה ו7 חודשים, מגיל קטן היה מאוד לא רגוע, אכל מעט מאוד (הנקה עד 8 חודשים) וכנראה שסבל מרפלוקס "שקט" (לא היתה אבחנה רשמית אבל זנטק עזר חלקית, לוסק עזר לגמרי לאי שקט). התחיל באחוזון 95 וירד עד גיל שנה לאחוזון 3-5, היום מתחיל להתאושש ועלה מעל באחוזון 10...
בגן מדווחים כי אוכל יפה,אפילו מבקש עוד. בבית- המצב שונה: אני מנסה מגוון רחב של מאכלים והוא לרוב אוכל מעט מאוד (כמעט ללא ממתקים או חטיפים). אני לא "דוחפת" לו אוכל אלא מנסה לזרום איתו, קצת לשחק בזמן ההאכלה, יש ימים שאוכל יפה אבל רוב הזמן הוא רק מנשנש ורוצה לשחק עם האוכל.
לגבי היציאות- יש לו 2-3 יציאות ביום, הן רכות מאוד (נדיר שיש לו יציאה מוצקה) והן מאוד-מאוד מסריחות!!! אני לא יודעת למה להשוות כי אין לי עוד ילדים, אבל הריח הוא חריף מאוד ונראה לי שזה יוצא דופן.
בשבועות האחרונים היתה ירידה מצידו בצריכת המטרנה והוא כנראה גומל את עצמו.
האם יש לך רעיון מה לעשות לגבי חוסר התיאבון (היחסי... מופיע בעיקר בבית...)?
והאם יש מקום לבצע בירור בנוגע ליציאות?
תודה מראש,
טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי אוכל ויציאות
ענת מטיאש06/05/2010ראשית יש לזכור שירד בגלל הרפלוקס ועדין אחוזון עשר הוא תקין כך שאין מה להלחץ .יש מה להציע לו מגוון של מזונות כשהוא מגיע הביתה ועדיף שוב פירות .
לגבי יציאות כדאי לבדוק צואה ולראות אם אין משהו חריג אבל בדרך כלל כדאי לבדוק מה אוכלח ואיזה יציאות יש אחרי מזון מסוים .אין להלחץ לגבי כמיות רק לעקוב שלא יורג באחזונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)