מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דילגתם עלי...25/10/2007
רשמתי הודעה למטה עם הכותרת "תפריט"
אתם יכולות לענות על זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לתפריט
ד''ר הגר שפר26/10/2007שלום לך
אני ושלי הדיאטנית השנייה, לא כותבות סתם תפריטים, לא בשביל זה הפורום נוצר, וזה לא מקצועי לתת תפריט בלי לדעת את כל הנתונים.
את יכולה לכתוב לנו מה את אוכלת ואיזה פעילות גופנית את עושה ואנחנו נתאים לך תפריט בריא שיתאים לך.
הגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זאת אומרת?
...26/10/2007רשמתי למטה את כל הנתונים
אני בת 13
גובה 155
משקל 48
ואני רוצה לרדת כ2-3 קילו, במשך השבוע אני מבצעת הרבה פעילות גופנית בחוגי ספורט שונים.. ושורפת הרבה קלוריות..
איזה עוד פרטים לתת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
שלי ראכמוט27/10/2007שלום,
לפי הפרטים שרשמת אין שום סיבה שתרדי במשקל- את נמצאת במשקל תקין לגילך ולגובהך ואפילו נחשבת רזה מדי.
אם תנסי לעשות עכשיו דיאטה , את יכולה לפגוע בתהליך הגדילה ולא להמשיך לגבוה.
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
...28/10/2007אז תוכלו לבנות לי תפריט כדי לשמור על משקלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לשאלה
שלי ראכמוט03/11/2007הי,
כדי שנרשום לך תפריט- רצוי שתרשמיי מה את אוכלת במשך 3 ימים ואז התפריט יהיה נכון יותר
שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)