מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנהשחקן כדורסל14/05/2010
שלום.
אני בן 13 גובהי 165 ס"מ ומשקלי 59 ק"ג. לפני חודשיים נפצעתי ומאז אני לא עוסק בספורט. עליתי מאז כארבעה ק"ג והתחיל להיות לי בטן גדולה. חברים שלי אומרים לי שאני שמן ואני מאוד רוצה לרדת במשקל. הלכתי לאורטופד ועשו לי צילום ולא מצאו את הבעיה שיש לי ברגל ואני לא עוסק בספורט כי אני לא יודע איזה פציעה יש לי ואני עושה צילום MRI רק עוד חודש ועד אז אסור לי לרוץ. אז שאלתי היא אם אתם יכולים לבנות לי תפריט אכילה מאוזן שמפורט בו מה אני צריך לאכול, כמה אני צריך לאכול ומתי אני צריך לאכול.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כדורים
שחקן כדורסל14/05/2010יש לי חבר שלוקח כדור פעם אחת ביום שמוריד את הרעב ומאז הוא רזה ונהיה חטוב. זה לא מסוכן לקחת כדור כזה? ואם זה לא מסוכן יש איזה כדור שאתם ממליצים עליו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדורים
ענת מטיאש14/05/2010איזה כדור מה השם שלו ,יש כדורים שעובדים על מערכת העיכול ויש כדורים שעובדים על השפעה של שובע ורעב אך לכולם תופעות לואי ומתפרקים בכבד וגם אם לא עושים שינוי בראש ובדרך חיים עולים בחזרה הכל אתה בטח יודע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבן 13
ענת מטיאש14/05/2010ראשית תברר אם מותר לשחות אז עדיף לשמר את מסת השריר ע"י כושר אחר
שנית תכתוב מה אתה אוכל ונראה מה אפשר לתקן כי בגיל זה מומלץ לא לעשות דיאטה אלא אורח חיים בריא בכל זאת את ה בתקופת גדילה לגובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתזונה
שחקן כדורסל15/05/2010אני לא אוכל אוכל קבוע . אני אוכל מה שיש. את יכולה לכתוב לי תפריט של אכילה. אני מוכן לאכול כל אוכל שהוא. ובנוגעה לכדורים את חושבת שזה בסדר לקחת אותם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לכדורים
אנה16/05/2010יש כדור שאת יכולה להמליץ עליו ? וגם איך כדי להשתמש בו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)