השמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה
    שחקן כדורסל
    14/05/2010

שלום.
    אני בן 13 גובהי 165 ס"מ ומשקלי 59 ק"ג. לפני חודשיים נפצעתי ומאז אני לא עוסק בספורט. עליתי מאז כארבעה ק"ג והתחיל להיות לי בטן גדולה. חברים שלי אומרים לי שאני שמן ואני מאוד רוצה לרדת במשקל. הלכתי לאורטופד ועשו לי צילום ולא מצאו את הבעיה שיש לי ברגל ואני לא עוסק בספורט כי אני לא יודע איזה פציעה יש לי ואני עושה צילום MRI רק עוד חודש ועד אז אסור לי לרוץ. אז שאלתי היא אם אתם יכולים לבנות לי תפריט אכילה מאוזן שמפורט בו מה אני צריך לאכול, כמה אני צריך לאכול ומתי אני צריך לאכול.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    השמנה

הוספת תגובה

• כדורים

שחקן כדורסל
    14/05/2010

יש לי חבר שלוקח כדור פעם אחת ביום שמוריד את הרעב ומאז הוא רזה ונהיה חטוב. זה לא מסוכן לקחת כדור כזה? ואם זה לא מסוכן יש איזה כדור שאתם ממליצים עליו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כדורים

ענת מטיאש
    14/05/2010

איזה כדור מה השם שלו ,יש כדורים שעובדים על מערכת העיכול ויש כדורים שעובדים על השפעה של שובע ורעב אך לכולם תופעות לואי ומתפרקים בכבד וגם אם לא עושים שינוי בראש ובדרך חיים עולים בחזרה הכל אתה בטח יודע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבן 13

ענת מטיאש
    14/05/2010

ראשית תברר אם מותר לשחות אז עדיף לשמר את מסת השריר ע"י כושר אחר
    שנית תכתוב מה אתה אוכל ונראה מה אפשר לתקן כי בגיל זה מומלץ לא לעשות דיאטה אלא אורח חיים בריא בכל זאת את ה בתקופת גדילה לגובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תזונה

שחקן כדורסל
    15/05/2010

אני לא אוכל אוכל קבוע . אני אוכל מה שיש. את יכולה לכתוב לי תפריט של אכילה. אני מוכן לאכול כל אוכל שהוא. ובנוגעה לכדורים את חושבת שזה בסדר לקחת אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לכדורים

אנה
    16/05/2010

יש כדור שאת יכולה להמליץ עליו ? וגם איך כדי להשתמש בו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו