עוד משהו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו
    מורן
    30/10/2007

ביום שישי
    אני אוכלת בבוקר שקית במבה קטנה
    ובצהריים שניצל חזה עוף עם זעתר מעליו במנגל עם קצת שמן+אורז+מקרונים+סלט+קצת גרגירי חומס +תירס

בערב:
    חצי שניצל מהמנגל.+אורז+סלט+חצי פרוסת חלה

יום שבת
    זאת הבעיה שלי
    בבוקר
    ג'חנון עם דבש ושעועית אדומה עגבניה מרוסקת וביצה קשה
    בצהריים
    שניצל אורז וסלט
    ובערב טוסט
    מהה עושים?

כתבתי לך פרטים עלי למטה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד משהו

הוספת תגובה

• תשובה לאלינור

שלי ראכמוט
    03/11/2007

שלום,

קודם- לפי הנתונים שרשמת את לא צריכה לרדת במשקל ובטח שלא 5 קילו, אבל אם את רוצה לשמור על המשקל הנוכחי - או לעלות במשקל יחד עם הגובה, את יכולה להישאר רק עם התפריט ובלי הליכות.
    אני ממליצה על הליכות כי זה בריא , בלי קשר למשקל.
    בקשר לסופ"ש - אם אתם עושים כל שישי על האש, הבשר הוא יחסית שמן , לכן אני ממליצה לא לעשות כל יום שישי- אם יש אפשרות. ארוחת הבוקר שלך ביום שישי - רצוי שתהיה משהו יותר מזין מבמבה כמו פרוסה עם ממרח או כוס קורנפלקס עם חלב או מעדן.
    בצהרים- לא רשמת כמה אורז ומקרונים את אוכלת. חזה עוף אחד ובערך כוס - כוס וחצי של תוספות וכמובן ירקות ללא הגבלה.
    בערב- רצוי לאכול את האורז במידה ולא להגזים כי אכלת בצהרים.
    ביום שבת- חוץ מארוחת הבוקר שאר הארוחות בסדר גמור. אולי כדאי שתאכלי חצי ג'חנון ולא שלם או תנסי לאכול אחת לשבועיים ג'חנון שלם .
    או- שאת יכולה לאכול ג'חנון אחד כל שבוע אבל להקפיד על הליכה 2-3 בשבוע

בהצלחה
    שלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו