סרבנית אוכל (לאחרונה)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרבנית אוכל (לאחרונה)
    חסוי
    20/06/2010

היי,
    בתי בת 7 חודשים ולאחרונה (אולי כתוצאה משיניים חדשות) מסרבת בתוקף לאכול מוצק (את המנה העיקרית בעיקר.
    היא אוכלת בבוקר כשקמה מנה סימילק 120 סיסי, ואח"כ פירות (בערך כוס), אחרי 4 שעות - מנה עיקרית (כשהייתה אוכלת) וברעב מנה קטנה של סימילק ולפני השינה 240 סיסי.
    היא באחוזון 80 - לא יודעת אם זה רלוונטי. כמו כן, היא החלה לזחול....
    הששאלה היא האם להתכקש איתה על המנה העיקרית כי לי נראה שהיא יודעת שצריך להיות מנה של סימילק אז....למרות שאתמול היא לא אכלה עד הלילה! לא היה לה אכפת מסימילק ולא מכלום היא בתוקף סירבה לי לאוכל שלי. (ולא שיניתי כלום מבחינת אופן ההכנה - בטטה עם בשר בקר למשל או עוף עם ירקות כמו קישוא, תפו"א וגזר).
    אשמח לעזרה....
    ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרבנית אוכל (לאחרונה)

הוספת תגובה

• לליאת

ענת מטיאש
    20/06/2010

שלום רב
    אחוזון 80 תקין בהחלט הטוח הוא עשר עד 90
    כמו כן לא צריך להתעקש תינוקות מוסתים את האכילה לבד אך כמובן צריך להגיש להם סוג אוכל נכון אז להמשיך לנסות עוף טחון עם ירקות ופירה לעיתים לטחון לחוד כל דבר כדי לראות אולי באמת משהו היא לא אוהבת .אל יאוש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו