מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה לילד בן 6.5אילנה22/06/2010
שלום רב
ילד שלי בן 6.5 בעל משקל 24.7 ובגובה 121.4. יש לו בעיה אחת - במשך כבר יותר משנה הוא לא שולט ביציאותצ הקקי שלו. הוא לא מרגיש כשזה קורה וזה מתסכל את כולנו.
אנחנו נמצאים בטיפול פסיכולוגי, גאסטרו, עוד מעט אני אלך איתו לניורולוג.
אתמול הייתי אצל דיאטנית והיא נתנה לי כמה טיפים כלליים לתזונה שאני נותנת ולאו דווקא הקשורה לבעיה.
היא אמרה הרבה דברים נכונים, אך היו 2 דברים שאני לא יודעת איך " לאכול" אותם:
1. (יש מצב שהבעיה של הבן שלי נובעת ממין "עצירות". כי היציאות שלו באופן קבוע מתרחשות פעם ביומיים - וזה מגיל עוד לפני שנה). היא אומרת שבמצב של מין עצירות כזו אסור לאכול לילד תפוחי עץ.כי הם גורמים לעצירות.
האם זה נכון?
2. גזר - גם גורם לעצירות.
כל החיים שלי אני יודעת שכדי לעודד פריסטטיקה של המעי צריך לאכול גזר חי. ופתאום היא אומרת שגזר גורם לעצירות?
אנא הבהרות בשני הנושאים הללו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאילנה שלום
ענת מטיאש23/06/2010גזר ותפוח עץ מכילים סיבים מסיסים ומשפיעים על כל ילד בצורה שונה
אני באופן אישי לא היתי אוסרת עליו את 2 המזונות החשובים האלו עד לפני שיסתימו הברורים כי נראה שהדבר נובע מענין רגשי או נוירולוגי צריך גם לעשות צילום בטן לראות מה קורה שם ולאחר ששללנו את המצבים הפתולוגים וטיפלת בבעיות הרגשיות יש לתת תפריט מאוזן כי המעים יתנו יציאה בצורה טבעית אם אין בעיה פתולוגית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)