שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    טל
    05/11/2007

היי שלי וד"ר הגר,

היי אני בת 13 ולפני כמה שבועות הייתי אצל רופא המשפחה שלי, והוא אמר לי שיש לי עודף משקל של 30 ק"ג (המון)..

הרכבתי לעצמי תפריט ורציתי לדעת האם הוא בריא וטוב, וכמה ק"ג אוכל להוריד בחודש?

בוקר: דגני דלי פקאן/ מיקס פלקס- תלוי מה שיש בבית- כוס+ חלב 1%

עשר: לחמנייה/ 2 פרוסות לחם שחור או קל עם גבינה צהובה/גבינה לבנה 3%/חביתה +מלפפון

צהרים: כוס פסטה+רוטב עגבניות+ 1 שניצל מאמא עוף (באובן)

ביניים: חטיף רגע קל+ פרי

ערב: 2/3 פעמים בשבוע חביתה ובשאר סלט עגבניה מלפפון חסה ושמן זית ומלח+אקטימל דיאט

רציתי לדעת האם התפריט טוב, מה חסר, מה להוריד וכמה ק"ג אני יכולה להוריד בחודש אם אדבוק בתפריט.
    בנוסף אני משחקת טניס 2 בשבוע 45 דקות, וכל יום יוצא שאני עולה מעל ל-100 מדרגות בבית ספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• תשובה לאנונימית

ד''ר הגר שפר
    06/11/2007

שלום לך

אני חושבת שאם יש לך עודף משקל שכזה, כדאי שתהיה בפיקוח של דיאטנית או בפגישות אישיות או בקבוצה.

התפריט שהרכבת לעצמך לא מספיק מזין, אין בו מספיק חלבון, שומנים טובים ומעט מידי קלוריות.

לדוגמא : עדיף לקחת לבית הספר 2 סנדביצ'ים מלחם קל ולא אחד. גבינה צהובה עדיף לאכול לייט.

בצהריים עדיף לאכול חזה עוף לא מצופה ולא שניצל רגיל, גם אם הוא אפוי.

וארוחת ערב של סלט ואקטימל היא קטנה מידי, כדאי להוסיף לה קופסאת טונה ופרי.

אבל באמת, אם את רוצה לראות שינוי רציני ולדעת שהגוף שלך מקבל את כל מה שהוא צריך העזרי באנשי מקצוע.

בהצלחה

הגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו